Különleges meghívásban volt részem januárban!

A Hotel Európa Fit**** superior-nak köszönhetően úgy éreztem magam, mint egy főzőműsorban.
A hangulatot fokozta a nyomás, amint Bíró Lajos sztárséf megnyitotta az eseményt. 

Gyorsan átfutott rajtam, hogy a kávégépet is használati utasítással indítom el, mi lesz itt velem a sok, fűszer, alapanyag, szakszavak kereszttüzében. Némileg kompenzálta a megfelelési kényszert Lajos közevetlensége és a szálloda mesterszakácsa Gumhert András, ahogy segített, és egyengette a főzés folyamatait.

Elképzeltem, ahogy a két idősebb gyerekem is jön gombócot görgetni, goyzat formázni, közben csicseregnek, kérdeznek, hogy ez miért, azt meddig. És kendőzetlen őszinteséggel rajonganak vagy épp fújjolnak egy-egy fogásért.

Miközben azt hallgatják, mennyire fontos a jó minőségű alapanyag, a folyamatok sorrendiségének megtartása, hogy az eredmény egy finomság legyen.

Az Európafit több éves múlttal rendelkezik „Családi Főzőiskola” program helyszíneként. Évről évre várják a kicsiket és nagyokat e remek szünidei programmal, ahol rendszerint olyan hírességek is, mint Polyák Lilla, Szulák Andrea, Hegyi Barbara, Stohl András, Gesztesi Károly teszik próbára főzőtudományukat. A résztvevő vendégek a főzés élményén túl a sztárok életébe is bepillantást nyerhetnek, és kötetlen beszélgetések alakulnak ki, valódi közös élmények születnek. A gyerekek részére is egy nagyszerű program, hiszen megismerkedhetnek a konyha és a főzés tudománnyal- mindezt együtt a családdal!

Ezt a hagyományt a FitKitchennel egy magasabb szintre emelik! Ha belegondolunk, hogy a gyerekek szokásait még tudjuk formálni némileg, ez egy olyan programsorozat, ahol nem csak a “mit eszünk” re kapnak választ, hanem arra is, hogy hogyan és miből készül. Olyan ismeretet kaphatnak a gyerekek és szüleik melyekkel reformálhatjuk az étkezési szokásaikat, de nem a tévén keresztül, hanem saját tapasztalat útján!
A FitKitchen nem csak a családokat várja hanem kiváló lehetőség céges csapatépítő tréningek, valamint főzni tudó és fejlődni kívánó baráti társaságok, egyéni szállóvendégek és környékbeliek számára is. A terem 6-18 fő számára nyújt kikapcsolódást, és akár 2-3 óra időtartamra is le tudják kötni a figyelmet.

Extra infó: A FitKitchen berendezése helyi vállalkozók keze munkáját dicséri, a főzéshez a résztvevők számára biztosított eszközök prémium minőségűek. Munkaállomásonként indukciós főzőlap a hozzá illeszkedő edényekkel, teljes körű konyhai eszközkészlet, fűszerek, központi nagy méretű gőzpárolós sütő, vizes kiállás, komplett programvezetői főzőpult, megfelelő hűtőberendezések, összefoglalva minden, ami a főzéshez szükséges – a résztvevők rendelkezésére áll a program során.

A kényszerzárást tökéletesen kihasználta a szálloda. Megmutatta, hogy így kell citromból limonádét készíteni! Felfrissült a szálloda számos helyszíne.  Modernizálásra kerültek az: apartszobák, lakosztályok, wellness részleg, a kültéri Acapulco élménymedence környezete és a hozzá kapcsolódó grillkert, a szálloda impozáns lobby-ja, főbejárata és kertje.

Ezzel a lépéssel tovább erősíti piacvezető szerepét a magyar családbarát szállások  között! Büszkék vagyunk rá, hogy a hévízi HOTEL EURÓPA FIT****superior a Bababarát Szállások tesztelt szálláshelye! Minden eszközük, programjuk és családbarát hozzáállásuk rendelkezésre áll a családok, gyerekek, nagyszülők fogadására.

Ajánljuk: Márciusban Bajzáth Mária 3 napos "mesetábor a nyaralásban"-t ajánl gyerekek részére délelőttönként, melyből egy nap aa mesÉLŐhévízi séta túra csupa izgalommal.

A nagyobb gyerekek biztos értékelik, hogy okos szobában lakhatnak, melyek jelenlétérzékelővel vannak ellátva. A közösségi terekben pedig népszerű kiszabadulós játék és virtuális játékokkal felszerelt szoba várja őket! A bel- és kültéri wellness pedig kellemes levezetése egy programdús vagy millió finomságot elfogyasztott napnak!