Újjászületés Bükfürdőn

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda Bükfürdőn a teljes megújulásának végéhez ér, így a megszépült belső terekben és a kibővült szolgáltatásoknak köszönhetően náluk Te is újjászülethetsz, akár már nyáron is! A hotel a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében, Bükfürdőn helyezkedik el.  A vendégeket nem csupán a megújult, minden igényt kielégítő szobák, valamint a szálloda körüli 100 hektáros zöld terület vonzza ide, hanem a környéken egyedülállóként, különlegesen nagy wellnessrészlege is.  Ez a hely ráadásul a golf fellegvára is: a sport szerelmesei a szálloda mellett található, a 18 lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek, mely a tavalyi évben szintén teljes újjászületésen és megújuláson ment keresztül.

Újdonságok a Greenfieldben

A szálloda vendégei most már a megújult és kibővített GreenGarden éttermet vehetik birtokba, ahol a félpanziós ellátásuk keretein belül a gasztronómiai kínálatot a csodálatos panoráma és az elegáns környezet teszi még teljessebbé. A fogadóterek és a Lobby Bár is teljesen új arculatot kapott. Az aktív kikapcsolódás kedvelői is megtalálják számításukat, hisz tökéletes kikapcsolódást nyújt új szórakoztató központjuk: a Chill & Fun Club, ahol 2 pályás bowling pálya, darts, biliárd, csocsó, valamint egy különleges multisport- és golfszimulátor garantálja a felhőtlen szórakozást.

Megújult Spa és szaunavilág

A megújulás legnagyobb mérföldköveként újjászületett a Spa világuk, melyben egy belső élmény-, gyermek és 2 termálmedence, egy prémium pihenő galéria és egy teljesen újjászületett Szauna-világ várja a Vendégeket. Ráadásként nyár végére egy 10 m-es csúszdatoronyból induló 365 napos csúszda is színesíti majd a szolgáltatás palettájukat.

Nyári nyüzsgésben pihenni?

A már megszokott Greenfield wellness élmény mellett szolgáltatásuk bővítése részeként egy teljesen különálló, exkluzív wellness részleg is kialakításra került azoknak, akik szeretnek elbújni a nyüzsgés elől, és a maximálisan kikapcsolódás és feltöltést szeretnék átélni a nyaralásuk alatt is. A Spa & Harmony részlegük célja, hogy a wellness pihenést új szintre emeljék és a pihenés művészetét belecsempésszék életünkben, hogy újra tudjunk minőségi „énidő” biztosítani magunknak. A különleges hangulatú wellness részlegben lehetőségetek van kipróbálni olyan különlegességeket is, mint a kő szauna, Spa mozi és napozószoba.

Merülj el a Greenfield nyárban!

Ez a nyár kivételes és minden szempontból emlékezetes lesz, hisz ezt már a megújult Greenfieldben élheted át.  A megújult, klasszikus eleganciát képviselő szobákban a pihenés még frissítőbb, mint valaha. Az újjászületett külső és belső medencéikben még nagyobb élmény a csobbanás. Színes programok várják a kicsiket és nagyokat, belekóstolhatsz a golf sport rejtelmeibe, felfedezheted akár golf autóval is a csodálatos golf pályájukat, mely a szállodát körülöleli! Az animációs programok és kézműves foglalkozások mellett lehetőségetek lesz összefutni Golfyval, a szálloda kabalafigurájával, aki mindig plusz színt hoz a nyaralásotokba. Az új, 3 generációs Play & Fun Játszóház pedig csak arra vár, hogy elsőként kipróbáld és felfedezd minden kis zegét-zugát és igazi Greenfield kalandorrá válj!

A nyaralás elengedhetetlen kiegészítője a finom falato4k, melyeket napközben a Spa részleg, Snack bárja jóvoltából Te is kipróbálhatsz.

Kedved támadt itt tölteni a pihenéseteket? Foglalj velünk! foglalas@bababaratszallasok.hu