Puchner Kastélyszálló**** és Élménybirtok Bikal - Történelmi időutazás. Kalandok. Családi élménypark.

A beszámoló 2018 nyarán készült, egyes részek már megváltoztak időközben.

Kedves Anyukák és Apukák!    

Bikalra látogattunk, hogy bemutathassuk Nektek a 7.5 hektáron elterülő Puchner Kastélyszállót és a Magyarországon egyedülálló történelmi Élménybirtokot.

Tartózkodás ideje és időtartama

2 éjszakát töltöttünk el a szálláshelyen június elején.

Szeretnétek foglalni szállodai árakon és egyúttal bekerülni a VIP csoportunkba, ahol rengeteg meglepetés és akció vár Rátok? Az ajánlatkérést sok szeretettel várjuk a foglalas@bababaratszallasok.hu címen!

Elhelyezkedés

Bikal Baranya megyében található Pécs, Kaposvár és Szekszárd között, Dombóvártól nem messze. Budapest 185 km-re van.

"Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban" mottó nagyon jól körbeírja a létesítményt.

Milyen látnivalók vannak még a környéken? 

Az Élménybirtokot szinte el sem kell hagynunk, annyi látnivaló és program áll rendelkezésre, de ha mégis úgy döntünk, az alábbi nevezetességeket érdemes meglátogatni.

Kárász (6,3 km):  

A Pajtaszínház istálló részében magyar népviseleti kiállítást láthatunk. Magyar és német nyelvű körbevezetésre is van lehetőség. Megismerkedhetünk a különböző gyógynövényekkel és gyógyteát is kóstolhatunk. A Mesekertben baranyai népmondákat láthatunk játszótér formájában. 

Magyaregregy (7,3 km)

A Márévár múzeumában vártörténeti- és a Kelet-Mecsek élővilágát bemutató kiállítást találunk. 

Szászvár (9,6 km)

A Bányászati és Helytörténeti kiállításon fotókat, ruhákat, tárgyakat látunk, amelyek által megelevenedik a bányászati múlt. A Szászi tájház egy 1940-es évekbeli lakóházat mutat be, berendezéssel, korhű ruhákkal. A Bányászati és Helytörténeti kiállítás egy részét is itt találjuk.

Dombóvár (12,8 km) 

A Helytörténeti Múzeumban Dombóvár és térsége kultúrfejlődésének lehetünk szemtanúi. A Bontovai Horgásztavon, jegy ellenében horgaszhatunk is, vagy akár tehetünk egy kellemes sétát. A Gunaras strandfürdő és a  Gyógyfürdő szintén várja a fürdeni és gyógyulni vágyókat.

Orfű  (20,1 km)

A Malommúzeum május elejétől szeptember végéig, hétfő kivételével minden nap, vezetett túrák keretében látogatható. Az Aquapark-ban bébipancsoló, gyerekmedence, pezsgő- és élménymedence, úszómedence, valamint 7 féle csúszda várja az aktív pihenés szerelmeseit. 

Bonyhád (21,7 km)

Fazekas József Fegyverkovács műhelyében előzetes bejelentkezés után láthatjuk, hogyan készültek a régmúlt idők fegyverei. Az Óvoda múzeumban korabeli tárgyakat, fényképeket és játékokat láthatunk,amelyekre a gyerekek rácsodálkozhatnak. A Tűzoltómúzeum nagy sikert arathat a fiúknál, de még a lányoknál is. A kiállítóhely állandó kiállítása “Tűzre, vízre vigyázzatok" címmel a szervezett tűzoltóságok előtti idők tűzvédelmét, elsősorban a céhek tűzoltói szolgálatát mutatja be.

Abaliget (21,9 km)

A Cseppkőbarlang szomszédságában egy Denevérmúzeumot  találunk amely a denevérek életét mutatja be az érdeklődők számára.. 

 Erdősmecske (23,9 km) 

RepZOOtic az ország első és egyetlen olyan parkja, melynek célja az állatok védelmének tanítása, mind a felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. 

Távolabbi látnivalók:

A Katica Tanya Élményközpont mindössze 1 órányi autóútra van Bikaltól. Az év minden napján várja a kicsiket és nagyokat fedett-és kültéri csúszdaparkkal, kalandbarlanggal, fából készült labirintussal, vizes játszótérrel, trambulinnal és még sok minden más érdekes játékkal.

A Pécsi Állatkert egész évben, az évszakoknak megfelelően, rengeteg kis- és nagyállattal várja kedves látogatóit.

A Mecsextrém Parkot, Bikaltól 45 km-re délre találjuk. Az ország egyik legnagyobb kalandparkjai közé tartozik. Rengeteg játék közül választhatunk, mint erdei bob, kötélpálya, íjászat, lövészet stb.

A koncepció

A Bikali Élménybirtokon történelmi időutazás, korhű jelmezek, hangulatos szállástípusok biztosítják a vendégek számára az egyediséget, különleges atmoszférát. Mesterek, lovasok, színészek, íjászok és a középkori falu segítségével elképzelhetjük, milyen is lehetett pár száz évvel ezelőtt az élet. 

A szálloda

A Puchner Birtokon öt féle szálláshangulat várja az ide érkezőket. 

Már a recepció is sejteti, hogy különleges világba csöppentünk. 

Kastélyszálló: a patináns épület 3 szintjén 20 szoba került kialakításra, minden emeleten más stílus jellemző. Arisztokrata elegancia és főúri életérzés elevenedik meg a Habsburg korhoz hűen berendezett szobákban.

Fürdőház: 8 mediterrán szoba egyedi hangulattal nyújt kellemes kikapcsolódást közvetlenül a Fürdő épületében. Pár lépés után már csobbanhatunk is a medencékben. 

Reneszánsz Palota: A Mátyás király korát idéző, 8 szobával és 20 lakosztállyal, továbbá a kizárólag felnőttek által használható Palotafürdővel rendelkező szállás az egyik legnagyobb épületegyüttes a birtokon.

18.századi francia Udvarház: 3 szinten 30 szoba 3 különböző stílusban varázsolja el a vendégeket. A fagerendás kő és téglaépületben a romantika szintje, családosok és szerelmesek szintje foglalható. A családi szobák kihagyhatatlan eleme a játékkuckó, mely minden gyermek arcára mosolyt varázsol.

Vendégházak: a baráti családokat, társaságokat 3 db kétszintes vendégház várja emeletenként 4 szobával, közös nappalival. 

Középkori város szobái: Az Élménybirtok Óvárosában található 11 db szoba azoknak ajánlott, akik a napi programok után is még szeretnék folytatni a megkezdett időutazást. 

A recepció mögött nagyon szép kis virágos tér található.

Tipp: Kisgyermekes családok számára vagy a Fürdőház, vagy az Udvarház a tökéletes választás.

Történelmi Élménybirtok

MESEFALU

A kovács házában és műhelyében betekintést nyerhetünk a kovácsmesterség fortélyaiba, munkafolyamataiba, megismerhetjük az eszközöket.  

A boszorkányházban különleges világba csöppenünk. Nem csak feje tetején áll a lakás, de meg is borzonghatunk a félelmetes díszlet hatására. Boszorkányseprűk mellett egy boszorkánykonyha is várja az ide betérőket, a spájzban nem lekvárral vannak tele a dunsztos üvegek. 

A beszélő unikornis melletti varázsfestő házában a képek életre is kelnek és mutatják be az általuk űzött mesterségeket, foglalkozásokat és invitálnak a kipróbálásukra. 

Az élménybirtokot átszelő patak mellet egy vízimalom is található, mely nem csak különleges látványosság,de számos gyermekfoglalkozás is itt kerül megrendezésre pl. kézműves foglalkozások, labirintusjáték, gyertyaöntés stb.

A fából és vályogból készült karámoknál található állatsimogató nagy kedvenc, a szabadon lévő kacsák, ludak mellett szamár, borjú, kecske, juh, kameruni törpejuh, racka, láma, továbbá pulyka,  tyúk, házi nyúl is van. Szarvas, aranyfácán, galamb és dám szarvas pedig szintén a hatalmas  állatsereg listáját bővíti.

A Zöld Diófa Csárda Kézműves Udvar a kreatív foglalkozások színtere, a gyermekek rengeteg féle dolgot készíthetnek pl. csuhéfigurát. A ház mellett olyan népi játékok is helyet kaptak, melyekkel a régi idők gyermekei szórakoztatták magukat. Kosaras körhinta, pecázás, csigafutam és hordólovaglás is nagyon közkedvelt volt, ezeket fel tudják eleveníteni a gyerekek itt az udvarban.

A Kinizsi táborban íjászkodni, vívni tanulhatnak meg a bátor gyerekek, sisakkal, karddal, pajzzsal felfegyverkezve élhetik át a kalandokat.

A Madaras színpadon rengeteg különleges programmal, előadással várják a családokat. Mátyás király történetei visszarepítik a kicsiket és nagyokat egyaránt a középkorba.

A színpaddal szemben található Déli kapu nem csak átjáró a középkori város és a falu között, kitűnő a kilátás a környékre és az épületekre.

ÓVÁROS

A Keleti kapu a Fekete sereggel az Élménybirtok bejárata, innen kezdődik az időutazás.

A Fogadó a fehér hattyúhoz az Óváros központi helyén található, a középkori berendezés és ételek mindenkit levesznek a lábukról. Érdemes kipróbálni a kemencében, tepsiben sült finomságokat.

Az Apródképző egy több teremből álló épület, melyben különböző foglalkozások elérhetőek a családoknak, sőt osztályoknak, csoportoknak is. Mézeskalács sütés stb.

A Gagyizda egy nagyon különleges történelmi ajándékbolt, melyben nem csak szuveníreket, de dísztárgyakat és használati eszközöket is vásárolhatunk. Ugyanitt tudunk fabatkát venni, melyet programokra, szolgáltatásokra válthatunk be.

A Szabóműhely egy igazi kincsesláda a családoknak. Korhű ruhák kicsiknek és nagyoknak, ékszerek, eszközök bérelhetőek, illetve vásárolhatóak. 

A Fafaragóműhelyben kitanulhatjuk a fafaragás, esztergályozás fortélyait, de akár gyönyörűen elkészített faeszközökkel is gazdagabbak lehetünk.

A Gyöngyfűző műhely szintén azon helyek egyike, ahonnan nehéz elmenni üres kézzel. Nem csak vásárlásra van lehetőség, saját magunk is elkészíthetjük a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat.

A Mesterségek házában találunk kosárfonót, fazekast, könyvkötőt.

Az ólomkatona készítőnél számos szuvenírt is vásárolhatunk, többek között Bikal kulcsa is a miénk lehet. Az itt megfestett lakatot a Kutas-téren elhelyezhetjük a kútnál, ezzel is jelezve elköteleződésünket, szerelmünket. A vert csipke készítését is érdemes megnézni, sőt a könyvkötésről, kosárfonásról mint mesterségről is bővíthetjük tudásunkat.

Az Északi kapu többszintes tornyából gyönyörű kilátás tárul elénk.

A Pékműhelybe betérve megcsapja az orrunkat a péksütemények kellemes illata és nem csak különböző finomságokat vásárolhatunk, de meg is tanulhatjuk a tészta gyúrást és süti sütés fortélyait.

VÁROSON KíVÜL

A Főtér hatalmas területen fekszik, egy egész hadsereg elfér rajta. Itt található az 500 férőhelyes Puchner Pódium, mely rengeteg rendezvénynek és programnak ad otthont.

A Lovagi küzdőtér nagy összecsapások színtere, lovagi tornákat, csatajeleneteket, lovasbemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők. 

A Lovas istállóban betekintést nyerhetünk a lovászok mindennapjaiba, testközelből ismerhetjük meg a lovakat, lovaglásra, kocsikázásra is lehetőség van.

A György terem rossz idő esetén ad otthont a rendezvényeknek, a fedett épületben esőben is élvezhetjük a lovasbemutatókat, továbbá több program is itt kerül megrendezésre.

A Lovagterem szintén a Fő téren található, kiváló étkezési helyszín a birtok vendégei számára.

Kabala

Unikornis a szálloda kabalája.

Érkezés

Késő este érkeztünk meg, ezért már aznap nem tudtuk felfedezni a környéket. A becsekkolás szívélyes volt, rengeteg információval elláttak bennünket.

Szobák

Mi a 18.századi Udvarház családi szobáját foglaltuk, mely kitűnő választásnak bizonyult. Tágas terek, egyedi design, hangulatos atmoszféra fogadott minket. 

Tipp: A játékkuckó nagy kedvenc lett, akár a délutáni altatás is megoldható itt, még a szülők is elférnek a kényelmes kis barlangban. 

Wellness

A bikali Puchner Kastélyszállóban több wellness részleg található, mindegyiknek megvan a maga varázsa. A Fürdőházban kapott helyet a Francia élményfürdő és a Marokkói fürdő. Mivel a Fürdőházba más épületekből is átjönnek a vendégek, felszerelt öltöző várja őket.

Francia Élményfürdő

A francia élményfürdőben pezsgőfürdő, élménymedence, egy kisebb gyermekmedence, pihenőágyak találhatóak és a szauna szerelmeseinek finn és infraszauna gondoskodik a tökéletes feltöltődésről.

A medencékben “elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz van, mely 32 °C fokos. A minősítést a magnézium, kalcium, fluor és nátrium-hidrogénkarbonát tartalmának köszönheti.

Marokkói fürdő

A marokkói fürdő az Ezeregyéjszaka hangulatát idézi, melyben ellenáramos úszómedence, mélymerülő és 2 pezsgőfürdő várja a vendégeket.

Palotafürdő

A reneszánsz palotában egy gyermekmentes wellness részleg került kialakításra, ahol kizárólag 18 éven felüli vendégeket várnak.

VIP Fürdő

A VIP fürdő lehetőséget ad a szülőknek, hogy 2 órát zavartalanul eltöltsenek kettesben a párjukkal, gyümölcsbekészítéssel, 1 üveg pezsgővel és halk zenével a teljes nyugalomban. Itt található pezsgőmedence, emellett van infrakabin és a vendégeknek lehetőségük van masszázsra is, külön térítési díj ellenében.

Kültéri medence

Nyáron 250m2-es, kültéri medence várja a vendégeket.

Szauna

A szaunázni vágyókat finn szauna, gőzfürdő és infraszauna várja.

Masszázs

A masszázs kedvelői biztos találnak maguknak megfelelő lehetőséget, rendkívül széles palettáról választhatunk, mind például ayurvédikus masszázs, gyermekmasszázs, marokkói masszázs, csokoládés masszázs, stb. Mindezek mellett csontkovácsolásra is lehetőség van.

Sóterápiás szoba 

A wellness részlegben helyet kapott egy sóterápiás szoba, mely rendkívül jótékony hatással van az egész szervezetre.

Szolárium

Térítés ellenében szolárium használatra is van lehetőségünk.

Flabelos

A flabelos-t azon vendégek számára ajánlják, akik viszonylag gyorsan és egyszerűen szeretnék elérni a kívánt alakjukat. Mindemellett elősegíti a mozgáshiány okozta betegségek megelőzését.

Tipp 1: a Fürdőházban játszóház is várja a kicsiket és a mellette lévő kávézóban könnyebb ételek rendelésére is lehetőség van.

Tipp 2: Különleges hangulatú Gyertyafényes Éjszakai Fürdőzésre is lehetőségünk van a Fürdőházban.

Fitness

A Sportközpontban fitnessz terem, bowling pályák, biliárd, darts, squashpályák, asztali foci és játékgépek állnak rendelkezésre. Ha pedig megszomjazunk, kipróbálhatjuk az itt található Koktélbár hűsítő italait.

Játszósarok/játszóház

A korlátozott időpontokban nyitva tartó Gyerekbirodalom labdamedencével, trambulinnal, csúszdával, kiskonyhával és rengeteg játékkal várja a piciket. Animátorok felügyelik a gyerkőcöket hétfőn és szerdán 10-15 óráig. Eközben a felnőttek és nagyobb gyermekek sem unatkoznak, hiszen ugyanitt találunk Xbox és Kineckt játékokat is.

Ezen felül van még egy játszószoba is a Fürdőházban, ahol a mellette lévő koktélbárból kitűnően rá lehet látni a már önállóan játszó gyermekekre.

Tipp1: a gyermekfoglalkozásokon felül még gyermekfelügyeletre is lehetőség van a reggeli és a vacsora ideje alatt (8-10 és  17:30 -20:30 között)

Tipp2: az Apródképző Színháztermében kedvelt program a Mesemozi hétfő és szerda délutánonként

Személyzet

Lovagok, mesteremberek, színészek, kurtizánok színesítik a történelmi Élményparkban átélteket, a személyzet szívét-lelkét beleadja a különleges birtokba.

Baba-mama szoba

Nincsen baba-mama szoba, de a folyosókon mikróhullámú sütő elérhető és a szobába bekészített babás dolgokon kívül a recepción is számos eszköz rendelkezésre áll. 

Tisztaság

A tisztaság is rendben volt. 

Ételek

Autentikus gasztronómiai élményekben volt részünk, a korhű díszlet és berendezések mellett maguk az ételek is a hagyományos vonalat képviselték. Igény esetén lehetőség van gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, húsmentes étkezésre is.

Több helyszínen étkezhetünk, a Kastélyszállóban fogyasztottuk el a reggelit, a "Fogadó a fehér hattyúhoz"-ban ebédeltünk és a Lovagteremben vacsoráztunk, melynek az épülete este nagyon szépen ki is volt világítva.

Tipp1: gyermekbüfé mellett még folyékony fagylaltot is találtunk a nagyobb gyermekek és felnőttek örömére, sőt a vacsora ideje alatt az italok is benne voltak az árban (alkoholmentes üdítők, csapolt sör, bor).

Tipp2: Nyugodtan rábízhatjuk az animátorokra a gyerekeket reggeli és vacsora ideje alatt

Programok, ajánlatok, animáció

Lovaglás, lovaskocsikázás, kerékpártúra nagyon kedvelt, de rengeteg program is várja a vendégeket a Birtokon egész évben.

Figyelem! 2020-es programok következnek:

Május 30. - október 24:  Lovagok Csatája - jubileumi nyereményjátek

Július 2-től augusztus 27-ig, minden csütörtökön, Időutazás a középkorban című programon vehetünk részt, ahol a felnőtteknek Zina Kurtizánképzést tartanak, a gyerekeket pedig boszorkányház, mesebarlang, és interaktív állatudvar várja.

Július 11-től augusztus 22-ig, a Bikali Mesés Szombatok program alatt próbára tehetjük magunkat a fabatkás játékokban, jeleket fejthetünk meg a kincsestérkép segítségével, részt vehetünk táncoktatáson, vagy élvezhetjük az előadásokat.

Július 11-től augusztus 15-ig, szombatonként 20:00-kor, a Lovasszínház előadásában ismerhetjük meg Szilaj történetét.

Auguszus 20-án Ünnepi Program keretein belül kézműves foglalkozásokkal, zenével, tánccal, a nap végén rendhagyó lovagi produkcióval várják a kedves látogatókat.

Augusztus 29-én Harcosok Napja. Ezen a napon kiderül kik a legjobb lovagok az országban.

Október 30-án Ugi Mama mesemondó verseny (részleteket itt találjátok)

2018. szeptember 1-től,Időcsempész: alkimistaként megtalálhatjuk az örök élet italát. Az ízek szerelmeseinek: ételekkel, bor- és pálinkakóstolóval kedveskednek. Parasztolimpia: ahol a csapat megismerheti a paraszti életet, és a csapatmunka szellemét Menekülőszoba: interaktív rejtvényfejtés. A cél, hogy mielőbb kijussunk. Betyáros Csapatépítő játékon belül, 7 próbát kell kiállni. A legjobbakat Betyárrá, Betyárnévá avatják. Lovagi Csapatépítő: a lovagi lét mindennapjait ismerhetik meg a csapattagok. Középkori kalandok: kereső- és ügyességi játékokban, illetve kézműves foglalkozáson vehet részt a csapat. Shakespeare Rómeó és Júliája kicsit másképp:alapvetően a kommunikációs problémákra alapozott csapatépítő foglalkozás. Osztálykirándulás az élménybirtokon: kirándulás és tanulás is garantált.

Egész évben színházi előadásokkal várják a látogatókat : Roma daj-daj: humoros, lovas, zenés darab. Hadi torna bemutató: lovagok középkori, játékos élcelődés, komoly harcok. Ítélkezés és végrehajtás: a középkori büntetés és végrehajtás rendszerébe kapunk egy kis betekintést. Fegyverbemutató György lovaggal: a kardforgatás és a lovagi küzdelem szabályait ismerhetjük meg. Ugi Mama varázsiskolája: zenés mese varázsigékről, bűbájokról. A császár új ruhája: az ismert mese zenés előadása. A kis herceg. B. Brothers: énekes, táncos, humoros darab. Amúgy Rómeó és Júlia – ahogy még sosem láttad: korunk kommunikációs problémáira való humoros reakciót hivatott bemutatni.

Sztármese: híres színészek parodizálása. Münchhausen báró kalandjai: a lódítás mestere és hihetetlen történetei. A lónak vélt menyasszony: Baranyi Ferenc klasszikus félreértésekre épülő komédiája. Buja középkori est: egy kurtizán emlékiratain keresztül átélhetjük a kor különleges udvarlási szokásait. 14 éven felülieknek ajánlott.

Kurtizánképző és Kurtizán továbbképző : szerelmi okosítás hölgyeknek és a megfigyelő uraknak. 14 éven felülieknek ajánlott. Úr kurzus: középkori csíntalanságok uraknak. Gond nélkül élünk: Ki, mit játszik a Mátyás király lopni megy című mesében. A szedett-vedett társulat tagjai egymásra licitálva festik szépre magukat, szereposztás után kezdődik a mese. Mese komédia. Cigánykaraván: vidám népségről szól, akik lovas tudásukat fitogtatva fogadják a messziről jött csikós kihívását. A pipogya férj: kiszolgáltatott férj próbál kitörni a nők ravasz hálójából. Apródképző foglalkozás diákoknak, osztálykirándulás keretein belül. A nebulók részt vehetnek: Kézműves foglalkozásokon, amelyek a motoros képességeket segít fejleszteni. Nemezelés, mézeskalács készítés, agyagozás közül választhatnak. Rendkívüli történelem és harcászat: a páncélzat és a fegyverek megismerése után a diákok 2 szolgáltatást választhatnak: íjászat, vívás, lovas hintózás. Drámajáték, táncház, illemtan. Korosztályoknak megfelelően, szakavatott vezető segítségével. Szerelmi mesterképző diákoknak (10-18 év között): A szerelmi élmény megélését és feldolgozását segítő foglalkozás korcsoportos bontásban.A képzés az iskolai szerelmi életet, szexuális felvilágosítást és az internet által kínált csapdák elemzését foglalja magába.

Tipp: A gyerekprogramok egész évben látogathatók, évszaktól, időjárástól függetlenül. Érdekes, hasznos és emlékezetes időtöltés fiataloknak, felnőtteknek egyaránt. Cégeknek, csapatépítő játékokat is szerveznek.

Eszközbérlés

A Sportcentrumban squash-on kívül asztaliteniszezni és biliárdozni is lehet, kerékpár bérlésére nincs lehetőség.

Szabadtéri játékok:

Játszóterek, óriás sakk, régi hagyományos játékok is várják a kicsiket. A Fürdőház mellett, a Mesefaluban és a Főtéren is kitombolhatják magukat a számos elemet felsorakoztató játszótereken.

Wifi

WI-FI rendelkezésre állt.

Állatsimogató

A nagy területen található állatsimogató, állatfarm nagyon nagy élmény a gyerekeknek, tehén, szamarak, kecskék, tyúkok, ludak, libák tekinthetőek meg. Szamár, borjú, kecske, juh, sőt kameruni törpejuh, racka, láma is a csapat része, de  pulyka,  tyúk, házi nyúl sem hiányzik. Szarvas, aranyfácán, galamb és dám szarvas is megtalálható a farmon. 

Kisállat

Kisállat felár ellenében hozható, bizonyos szállástípusokban lehetőség van az elhelyezésre.

Parkolás

A szálloda saját parkolóval rendelkezik.

Akadálymentesség

A komplexum nagy része akadálymentes. 

Bababarát-e 

Rengeteg bekészített eszközt találtunk a szobában. Pelenkázó feltét, kiságy, babaágynemű, kiskád, bili, wc szűkítő, fellépő, vízforraló, unikornis formájú éjjeli fény tette kellemessé az itt tartózkodást. Mikróhullámú sütő is van a folyosókon. A játszóházak, programok, gyermekfelügyelet szintén adott. A reggelinél még egy külön helyiség is van családosok számára játékkuckóval és pelenkázási lehetőség is elérhető.

Kicsekkolás

A kicsekkolás rendben ment, problémamentes és gyors volt. A recepción számos szuvenír vásárolható.

Összbenyomás 

A hatalmas területen található szálláshelyen több féle szállástípus is megtalálható és a nagyon jó adottságok miatt mindenkinek ajánljuk. A gyermekesek éppen olyan jól tudják érezni magukat, mint a nászutas párok vagy idősebb korosztály, akik nyugalomra vágynak. Érdemes több napra eljönni, hogy mindent ki tudjunk próbálni.

Visszajönnénk?

Igen! Bármikor nagyon szívesen.

Boros Diana


Szeretnétek foglalni szállodai árakon és egyúttal bekerülni a VIP csoportunkba, ahol rengeteg meglepetés és akció vár Rátok? Az ajánlatkérést sok szeretettel várjuk a foglalas@bababaratszallasok.hu címen!

Kövessetek minket Facebookon, csatlakozzatok élménybeszámolókért a FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán