Általános Szerződési Feltételek

A Bababarát Szállások egy olyan platformot kínál a felhasználóknak, amin hasznos információkat tudhatnak meg szállásokról, azok felszereltségéről, vendégek véleményeiről és minden egyéb, utazással kapcsolatos információról és szolgáltatásról. A felületeinken promóciós célú tartalmak találhatóak.

A Weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi Szabályzatot.

A Weboldalon lehetősége nyílik harmadik féltől származó szolgáltatásokat értékelni, véleményezni. A Felhasználó és a Weboldal Szolgáltatója nem kerülnek szerződéses kapcsolatba.

A felhasználóknak lehetőségük van regisztrálni a Weboldalon. A regisztrált felhasználók aktívan részt vehetnek a Weboldal tartalmi fejlesztésében, például értékeléssel, vélemény írásával. A nem regisztrált felhasználók olvashatják a Weboldal tartalmát.

A felületen történő regisztrációhoz személyes adatokat kell megadniuk a felhasználóknak. További információkért kérem tekintse meg Adatvédelmi Szabályzatunkat. A regisztráció törlésével a felhasználók minden személyes adata törlésre kerül. A törlés az info@bababaratszallasok.hu email címen kezdeményezhető.

A felhasználó felelősséggel tartozik a regisztrációja során megadott személyes adatok pontosságáért és teljességéért is.

A felhasználó, a regisztráció során megadott felhasználónevét, jelszavát és egyéb személyes adatait köteles bizalmasan kezelni, különös figyelmet fordítva a jelszóra. A felhasználónak nem szabad fiókjának adatait harmadik személy számára közzé tennie.

A felhasználó, amint tudomást szerez a felhasználó nevének és jelszavának jogosulatlan használatáról, azt azonnal köteles jelenteni.

Felhasználói felelősségek

A felhasználó felelős minden általa létrehozott tartalomért (szövegek, értékelések, linkek, vélemények stb.). A felhasználó megerősíti, hogy ő birtokolja a megjelenéshez szükséges engedélyeket minden, általa közzétett tartalom felett és ezáltal nem sérti meg semmilyen harmadik fél jogait.

A felhasználó garantálja, hogy a Weboldal szolgáltatásait nem használja olyan tartalmak létrehozására, amely:

  • véleménynek álcázott hirdetés
  • nincs összefüggésben a véleményezett szállással
  • szándékosan helytelen információt tartalmaz
  • erkölcstelen, pornográf, vagy más egyéb módon sértő
  • sérti harmadik személyek jogait, különösen a szerzői jogokat
  • sérti a hatályos törvényeket, vagy bűncselekménynek minősül
  • vírusokat, vagy más olyan számítógépes programokat tartalmaz, amelyek szoftvereket, hardvereket károsíthatnak, vagy esetleg nem kívánt módon érintheti a számítógép használot
  • kérdőíveket, vagy láncleveleket tartalmaz
  • célja a személyes adatok gyűjtése más felhasználókról, különösen kereskedelmi célokból.

Abban az esetben, ha a felhasználó megsérti az Általános Szerződési Feltételeket, a Szolgáltatónak joga van a felhasználót az oldalról véglegesen kizárni.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget harmadik fél (Szálláshelyek) által megadott tartalmak minőségéért, teljességéért, megbízhatóságáért.
A Weboldalon található bejegyzések, cikkek, értékelések, leírások, információ nem tekinthető bármiféle tanácsadói szolgáltatásnak vagy tanácsnak. A tartalmakban szereplő javaslatokat mindenki saját felelősségére alkalmazza.

A Szolgáltató nem veszi át az utazásszervező vagy az utazási iroda szerepét. A foglalással, fizetéssel, valamint egyéb, az ajánlatokra vonatkozó kérdésekkel foglalkozó kapcsolattartó mindig az érintett szállás. A Szolgáltató nem vesz részt semmilyen megállapodásban, vagy követelésben.

A Szolgáltató nem ellenőrzi a Szálláshelyek és a felhasználók által feltöltött tartalmak pontosságát. A Szolgáltató nem befolyásolja ezeket az információkat (különös tekintettel a hozzászólásokra, értékelésekre, stb.). A felhasználók által közzétett tartalmak nem tükrözik a Szolgáltató véleményét és a Szolgáltató nem tekinti ezeket sajátjaként.

Hivatkozások; reklám bannerek; üzleti adatok szálláshelyekről; információk turisztikai látványosságokról, vagy szolgáltatókról; tartalmak, amelyeket a felhasználók vagy a szálláshelyek nyújtanak nem tekintendők a Szolgáltatótól származó, egy harmadik félre vagy harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó ajánlásnak.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan technikai problémákért, amiért a Szolgáltató nem felelős, illetve hibákért, amelyek ellenőrizhetetlen körülmények között adódtak. A Szolgáltató nem garantálja az adatok folyamatos elérhetőségét és szabadon dönthet azok elérhetetlenné tételéről karbantartási célokból.

A Weboldal tartalma, szövegek, fotók, illusztrációk felhasználása, kizárólag a Szolgáltató engedélyével lehetséges.