Rólunk

A Bababarát Szállások 2017 augusztusában indult és 1 év leforgása alatt több, mint 15 000 követőt szerzett magának. A FB oldal hirtelen népszerűsége hívta életre azt a zárt Facebook csoportot, amely immár 41 000 fő feletti résztvevővel, Magyarország meghatározó bababarát turizmus fóruma lett.

A növekvő fogyasztói érdeklődésre és igényekre alapozva született meg a FB oldalhoz és social media csoporthoz tartozó weboldalunk is, ahol a személyes tesztelésen alapuló beszámolók mellett, a témához kapcsolódó bejegyzéseket, az egyes szálláshelyek bemutatkozását, csomagajánlatait tekinthetik meg az érdeklődők. Az oldal különlegessége, hogy a legkisebb vendégházaktól kezdve a legnagyobb hotelekig mutatkoznak be az egyes bababarát minősítést szerzett szálláshelyek, úgy, hogy az érdeklődők, a későbbiekben akár azonnal, online is foglalhatnak pihenést a desztinációkra.

  • Szállodai és marketing szakemberek vagyunk, akik több éves szakmai háttérrel ismerik a szolgáltatói szféra minden apró trükkjét.
  • Szülők vagyunk, akik a családdal eltöltött minőségi időt kiemelten fontosnak tartják.
  • Értéket teremtünk, bemutatunk, fejlesztünk.
  • Hiteles, nyitott platform vagyunk, ami a tényleges vásárlói igényekről ad képet és segít a fogyasztók naprakész kiszolgálásában, a szálláshelyek növekvő tendenciát mutató értékesítésében.

 

Sajtómegjelenéseink: