Hallgassátok meg a Értékeléstuning - Hozd ki a legtöbbet az online értékeléseidből - Duchai Márti és Csuka Brigitta, a Bababarát Szállások ügyvezetőjével való közös beszélgetését a hazai bababarát és családbarát szállások kapcsán! Ismerjetek meg minket jobban és lássatok bele a munkáinkba!

Küldetésünk továbbra is, hogy a leghitelesebben mutathassuk be nektek a hazai bababarát szálláshelyeket, de tudtátok, hogy például a #csapatunk legkisebb tagja is már 4 éves?

Mi alapján lehet leszűkíteni a célközönségedet? Megéri ez egyáltalán neked, a szolgáltatónak? Ezekről a kérdésekről beszélgettem Csuka Brigivel, a Bababarátszállások.hu-tól.

A legújabb epizódban a bababarát szállások világába kalauzoljuk hallgatóinkat. Csuka Brigittával, a bababarát szállások szakértőjével, képviselőjével beszélgetünk az elvárások és a valóság közötti különbségekről, és megvizsgáljuk, hogyan válasszanak szállást a magyar családok reális és irreális igényeik alapján. Kitérünk a reklamációkezelés fontosságára is, hogy mind a szülők, mind a szállásadók számára zökkenőmentes legyen az utazás. Végül megvitatjuk, vajon tényleg mindig olcsóbb-e külföldön nyaralni, vagy érdemes inkább hazai szálláshelyeket választani. Csatlakozz hozzánk, és tudj meg mindent, amit egy bababarát utazásról tudni érdemes!
Tarts velünk, és fedezd fel a családi utazások legfontosabb aspektusait!
 

Értékeléstuning - Hozd ki a legtöbbet az online értékeléseidből elérhetőségei:

Honlap: https://ertekelestuning.hu

Facebook: @ertekelestuning

Instagram: @ertekeles_tuning


Szeretnétek foglalni szállodai árakon és egyúttal bekerülni a VIP csoportunkba, ahol rengeteg meglepetés és akció vár Rátok? Az ajánlatkérést sok szeretettel várjuk a foglalas@bababaratszallasok.hu címen!

Kövessetek minket Facebookon, Instagram-on, csatlakozzatok élménybeszámolókért a FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán