A Bobo Fun Park, a Balaton aktív szabadidőközpontja egy igazi jolly joker a családi programszervezésben. Az egész évben nyitva tartó fedett élményparkban az időjárás nem szab határt a kalandoknak. Jóval több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye, ami generációkat köt össze. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba és szórakozás, sőt fejlesztő foglalkozásoknak és sportprogramoknak is otthona.

Első perctől élmény

Ide már a megérkezés se mindennapi, egy hatalmas, víziló alakú boulder mosolyog ránk a bejáratnál. A háttérben magasodó mászófalak ugyanakkor már előrevetítik, hogy itt nem csak aktív játék vár, de ha szeretnéd, akár igazi erőpróbát jelentő sportos kihívások is.

Másszunk! Falra. És minden másra…

A 3000 m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Elsőre a mászófalak színes kavalkádja ragadja meg a tekintetet. 11 különféle tematika, egyre nehezedő útvonalak. Először próbálod? Az interaktív funkciók motiválnak, hogy egyre feljebb juss. Rendszeresen sportolsz és jó erőnlétben vagy? A forgó elemek és nehezített fogások neked is tartogatnak majd kihívásokat! A falakat már meghódítottad? Vigyük át a térbe a mászókalandokat. Sétálj felhőkarcolókon vagy kapaszkodj fel háromdimenziós geometriai formákon! Az igazi bátorságpróba a bokszzsákra ugrás – 8 méteres magasságban!

Önfeledt szórakozás, ugrálj kedvedre!

Csak lazán. Érezd jól magad, és gyűjts a barátokkal, családdal közös élményeket – a kihívások közben vagy akár azok nélkül is! Ugrálj a trambulinokon, játssz kémfilm hőst a lézersugarak között vagy rögtönözz a focipályán egy barátságos meccset! Az óriás játszóház igazi dzsungelt-túrára invitálja az ovisokat-kisiskolásokat. 3 emeletnyi labirintus csúszdapályákkal és minden útvonalon újabb és újabb felfedeznivalóval.

Az aréna tetejéről a barlang mélyébe

Még egy kis adrenalin jöhet? A beltéri kötélpályához egészen a 3 emelet magas aréna tetéjéig kell felmerészkedned. Győzd le az akadályokat, tedd próbára a bátorságod és egyensúlyozz a különféle elemeken! A magasság nem a barátod? Egy igazi ninja pályán is tesztelheted az erőnlétedet, vagy ereszkedj le a barlang mélyébe! A szűk járatokon átbújva a játékos feladatokban a figyelmedre és memóriádra is szükség lesz.

Videojáték, VR kaland

A képernyő és a küldetés marad, de a maroknyi kijelzőt óriás kivetítő váltja, és pillanatok alatt a játék főszereplőjévé válhatsz! ValoJump trambulinról ugrasz a videójátékba, ValoClimb mászófalon küzdesz a denevérek ellen, vagy a Multiball játékában jól célzott labdadobásaiddal mented meg a Földet! Közben izgulsz, nevetsz, és lelkesen bíztatod a többieket is. Szintet lépnél? A szomszédos VR terem szimulátorai virtuális utazásokra repítenek.

Bobóország – csak egy kapunyitásra

Az aréna a családbarát Kolping Hotel Spa & Family Resort közvetlen szomszédja. Csupán egy kapu választja el az aktív szórakoztató arénától a családi lakosztályban pihenős, medencében pancsolós, játszóházban kézműveskedős élményeket. Az aréna zsivaja után kincset érő sziget a Hanami Beauty & Spa és a csendes wellness a felnőtteknek. A gyerekeket pedig várja a hatalmas park valamennyi játszótere és a többtermes játékbirodalom csupamosoly óvónénikkel. A szálloda vendégei dupla játékidőre szóló kedvezményes jegyet válthatnak. Tipp: a legnagyobb árelőnyért már foglaláskor válaszd a kedvezményes Bobo Fun Park belépőt is tartalmazó csomagot!

Szeretnéd kipróbálni milyen fantasztikus a Kolping Hotel Spa & Family Resort?  2024. április 12-14 között ismét megrendezésre kerül a Bababarát Szállások SzuperHétvége a Kolping Hotel Spa & Family Resort-ban! Ne maradj le az izgalmas programokkal teli hétvégéről! Ajánlatért kattints IDE.

Már indulnál is? Jó, ha tudod!

A Bobo Fun Park ünnepnapokon, és iskolaszünetekben minden nap nyitva tart, az év többi részében szerdától vasárnapig. Hétfő és kedd szünnap. A napot 2 négyórás játékidőre osztják: 10.00-14.00 ill. 15.00-19.00, érdemes előre, online jeggyel bebiztosítanod a helyed. Az arénába csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális csúszásgátló zokniban léphetsz be. Ha korábban már jártál itt, ezt is viheted magaddal, így nem kell újra megvenned. Benti használatú sportcipő a táskádban mindenképp legyen, hiszen a mászófalakra és a kötélpályára csak ebben mehetsz fel.

További információ és jegyvásárlás:

8394 Alsópáhok, Kolping utca
+36-70-6619-150
fun@bobofunpark.hu
https://bobofunpark.hu/