Nem csak a babáknak, gyereknek nagy élmény, de a felnőtteknek is!

Utazni mindig élmény egy gyerekekkel, főleg egy olyan helyre, ahol mindenki jól érzi magát. Na de külföldre? IGEN, méghozzá a Sonnenparkba! Ide tényleg megéri elmenni, legalább egyszer, kétszer … na jó, ahányszor tudunk!

Sonnenpark a határ mellett található, Lutzmannsburgban. Ha ki értek Zsiránál a határon, akkor egy kanyar és ott is vagytok!

Ez a szálloda és fürdőkomplexum teljes mértékben a babákra és a gyerekre épült, tematikus medencékkel és programokkal. Babaúszástól kezdve, szoptatós foteleken át, egészen az alvó szobáig minden megtalálható a wellness részlegen.

Tudtátok?

A Sonnenpark saját fürdőjéből át lehet menni közvetlenül a Sonnentherme részlegeibe, a Baby World-be, Fun World-be, Speed World-be és a Relax World-ön kívül még a Sauna World is várja az ide látogatókat finn szaunákkal, gőzfürdővel, aroma-gőzfürdővel, gyógynövényes szaunával, bioszaunával, pezsgőfürdővel, merülőmedencével és infraszaunával. A Sonnetherme-ben turbószaunák is rendelkezésre állnak. A Twister, Speedy, XXL Monster Ride csúszdák Ausztria leghosszabb (270 m) beltéri csúszdája.

Babák

A babáknak van egy benti és kinti rész is. A benti részen a medencéknél 29 fokos meleg levegő van, így a legkisebb babák sem fáznak meg - a víz pedig 34-36 fokos. Van egy fokozatosan merülő babamedence, valamint egy sekély vizes -és egy játszó medence, és a kedvencünk: egy bébi fürdő, ahol egyedül pancsolhat a baba. Pelus cserére pedig nem kell elmenni a mosdóig, hiszen van egy pelenkázó kialakítva, ahol akár szoptatni is megtudjuk a kisbabánkat, kényelmesen egy burokban kialakított részben. Az egyik legjobb lehetőség, hogy ide babakocsit sem kell vinnünk, hiszen biztosítanak számunkra egyet, ezenkívül vannak járókák és bölcsők is. Ha pedig hangosnak találjátok a medencés környezetet, vannak alvószobák, ahol kényelmesen el tudtok feküdni babátokkal és egy jót szundítani. (Sötét van a szobában, úgyhogy mi is akár könnyen álomba szenderülhetünk itt. A levegő itt már nem olyan meleg, alváshoz van igazítva.) Ezen a részen még kialakításra került egy konyha is, ahol a tápszert / bébiételt meg tudjuk melegíteni és leülni megetetni a kicsiket. Ha pedig elszeretnétek menni szaunázni, de a babát nem tudjátok kihagyni, akkor van egy baba szauna is! Igen, itt tényleg a kicsiket sem hagyják ki semmiből.
A kinti részen is vannak medencék, csúszdák és árnyékos nyugágyak, így a kicsik nem égnek le. Sőt, egy homokos baba strand is vár minket, vízi játékokkal és játszótérrel.

Gyerekek

Fent említettük, hogy a tematikusan kialakított élményfürdő külön a gyerekekre is gondolt - kalandvágyók és vízi pocok - itt nem fogtok unatkozni. Az 1000 m2-es fürdő területen csúszdák, medencés élményelemek várják a kicsiket. A hőmérséklet a benti részen itt is biztosítva van. A kinti részen pedig egy kültéri mászófal, kisvonat és játszóterek várják a gyerekeket. De talán a legjobb és a legizgalmasabb a VR csúszda (felár ellenében vehető igénybe) és az óriás csúszdák - nap végére garantál a jó alvás. Ezenkívül egy hullámmedence is van és ugrótorony.

Sunny Bunny

Nem mehetünk el szó nélkül a szálloda és fürdő kabalafigurája nélkül, aki egy nyuszi és Sunny Bunny névre hallgat. Számtalan színes programmal várják a gyerekeket Sunny Bunnyval, például tornával, tánccal és születésnapi meglepetésekkel. Ha meguntaátok a fürdőzést, akkor pedig irány a Sunny Bunny Club gyerekparadicsoma, ahol színes játékok és kézműves foglalkozások találhatóak. Ha ez nem lenne elég, akkor az alagsorban van még mászófal és matatófal is. Nyáron pedig kint nyuszisimogatóval is találkozhattok.

Ugye mondtuk, hogy ez egy baba -és gyermekparadicsom?


Ha megjött a kedvetek és elmennétek, akkor keressetek minket:

E-mail: foglalas@bababaratszallasok.hu 


Hotel Sonnenpark

Thermengelände 2

7361 Lutzmannsburg

Tel. +43 2615 87171-1000

Fax +43 2615 87171-19

E-mail: info@sonnenpark.at