Olvasd el figyelmesen a cikket, mert még idén 3 helyre is eljöhetsz velünk SzuperHétvégére!

A Bababarát Szállásokkal SzuperHétvégezni számos előnnyel jár a családok számára, akik kisgyermekekkel vagy babákkal utaznak

1. Gyermekbarát és bababarát szálláshelyek

Egy ilyen hétvégére mindig egy olyan helyszínt választunk, ahol a babák és a nagyobb gyerekek is jól érezhetik magukat és minden igényt ki tudjon szolgálni a szálloda.

Például felszereltség - nem kell hoznotok utazóágyat, vagy a programok tekintetében a szálláshelyeken vannak animátorok, akik foglalkoznak a gyerkőcökkel. Így még a szülők is jól érezhetik magukat.

2. Programok

Nem csak a szálláson van program, de mi is igyekszünk minél színesebb programokkal készülni nektek. Ilyenkor van családi vetélkedő, vízi verseny, bohócműsor vagy zenekar. Volt már csillámtetoválás, arcfestés, jelmezverseny és még kőkorszaki ásatás is! De persze a gyerekek kedvence, Barni maci is mindig itt van velünk.

MOST FIGYELJ:  Luxus SzuperHétvége Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton - ajánlatért KATTINTS IDE

Időpont: 2023. szeptember 15-17. 

3. Plusz szolgáltatások

Ha velünk tartotok egy hétvégére a programok mellett mindig igyekszünk valamilyen plusz szolgáltatást megbeszélni az adott szálláshellyel, ilyen például a korai becsekkolás és késői kicsekkolás lehetősége, félpanzió mellett a gyerekeknek lehetőség van plusz egy étkeztetésre, vagy valamilyen kedvezmény egy szolgáltatás árából.

4. Kikapcsolódás

A szülőknek is lehetőségük van kikapcsolódásra, hiszen a gyerekeket szórakoztató programokkal és játékokkal várjuk.

5. Családi élmények

A SzuperHétvégén való tartózkodás során olyan élményeket szerezhet közösen a család, amelyek örökre megmaradnak, és a gyerekek is emlékezetes hétvégét élhetnek át.

6. Társaság

Az első estétől már egy oldott hangulatban várunk Titeket, a gyerekek rögtön egymásra hangolódnak és kezdőthet a hétvégi móka, kacagás és JÁTÉK!

MOST FIGYELJ:  Utazás a Varázserdőbe, azaz visszatérés az Oxigén Family Hotelbe - ajánlatért KATTINTS IDE

Időpont: 2023. szeptember 8-10.

6+1. Új szálláshelyeket próbálhattok ki velünk

Ha még nem volt alkalmad elmenni az adott szállodába, akkor kezdjétek velünk a felfedezést. A palettánkat mindig bővítjük, hogy olyan helyeket muthathassunk meg nektek, ahova nem biztos, hogy elmennétek. 

A Bababarát Szállások SzuperHétvége kiváló választás lehetnek azoknak a családoknak, akik minőségi időt szeretnének eltölteni együtt, miközben a gyerekek kényelmét és szórakozását is maximálisan szem előtt tartják.


 

MOST FIGYELJ: Idén még ellátogatunk a soproni FAGUS HOTELbe is SzuperHétvégezni!

Részletek hamarosan, ha nem akarsz lemaradni, akkor írj nekünk e-mailt: foglalas@bababaratszallasok.hu


Ilyen a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton:

Ilyen volt a SzuperHétvége az Oxigén Family Hotelben:


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Megköszönjük a megosztásokat!

Kövessétek a Facebook oldalunkatInstagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán