Szuperhétvége szabályzat

Mindenekelőtt az a célunk, hogy érezzétek jól magatokat, ettől függetlenül a következő feltételeket vegyétek figyelembe. 

Karpántok

A regisztrációkor megkapott karpántokat az egész hétvége alatt viseljétek, ugyanis ezzel tudunk mi, illetve a szállodai személyzet azonosítani titeket. 

Felvételek

Az esemény alatt a szervezők/megbízott fotós, videós és riporter is dolgozni fog. Az eseményen való részvételeddel hozzájárulásodat adod, hogy a Rólad és hozzátartozóidról készült fotók, videók, illetve a Veletek készült interjú publikálására kerüljön. Amennyiben ez ellen kifogásod van, a szervezők biztosítani fognak számodra olyan helyet ahol nem készülnek felvételek. Ennek elhelyezkedéséről a szervezőktől a helyszínen érdeklődhetsz..

Szerzői jogok

A rendezvény teljes anyaga a szervezők oltalma alatt áll.

Promóció

Az esemény helyszínén promóciós anyagok elhelyezése és terjesztése szigorúan tilos és a programokról való azonnali kitiltással jár.

Regisztráció

A jelentkezés kizárólag az űrlapon megadott személy számára érvényes, más személyre csak a regisztráció módosításával és a szervező írásos jóváhagyásával ruházható át.