Adni jó – a bababarát szálloda szemével

Egy jó szálloda nem csak szálloda. Megismételhetetlen élmény, különleges hangulat, egy felejthetetlen emlék, törődés, együtt töltött idő, családi nyaralás és nevetés és persze játék. A noszvaji bababarát szálláson, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban nem csupán azt nyújtják a vendégeknek, amit bárhol máshol is megkaphatnak. Itt igazi emberek vannak, valódi kötődések, figyelmesség és fantasztikus pillanatok. Azonban mennyit érnek az üres szavak cselekvés nélkül?

Mit teszünk ma a holnapért?

Minden szülő legfőbb törekvése, hogy jó példát mutasson a gyermekeinek, értékekre tanítsa őket. Az Oxigén Hotel kollégái minden nap tesznek azért, hogy megálmodott céljaikat elérjék, élhető környezetet hozzanak létre maguk körül, támogatják azokat, akik rászorulnak, törődnek az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülnek naponta, és adományokat is adnak – persze csak amikor megtehetik. Az erdei bababarát wellness szállodában például az SOS gyermekfalvak részére is adakozhatunk. Fontos kérdés a környezetvédelem is, amelyhez kapcsolódik az élővilág védelme is, például lebomló szívószálakon szürcsölhetjük italainkat, ami a hulladéktermelést csökkenti. A szálloda saját 4 hektáros ősfás parkjában gyönyörű óriási fák találhatóak, ezek természetesen számos kis élőlénynek adnak otthont, és a fákról, és nyilván az utánpótlásukról is gondoskodnak az ott dolgozók.

Jót tenni jó – örökbe fogadás

Az adományozás egyedi módja a nevelőszülőség, az örökbefogadás . A szálloda nevelőszülőjévé válik egy állatkának az „Alapítvány a Budapesti Állatkertért” jóvoltából, így ezzel is kifejezik törekvéseiket és hozzájáruljanak minél több élő lény jóllétéhez. A Fővárosi Állatkert célkitűzései hasonlóak felfogásukhoz, többek között ezért is örömmel tölti el kollégákat a közös munka. Az örökbefogadás szeptemberben várható, így erről is készítünk természetesen beszámolót és fényképeket. Páfrány sem csak a játékból veszi ki a részét, mosolyogva jön-megy, és teljes erővel beleveti magát a munkába is. Információkat ad az erdei szálloda különlegességeiről, a szobák kényelmes kialakításáról, a babákkal és gyerekekkel utazók számára biztosított extra kiegészítőkről, a 100+1 gyerekbarát szolgáltatásról és a babaúszásról meg másfajta programokról is.

Szavazás – Sheshe vagy Areta?

Most a vendégek, olvasók és érdeklődők választhatják ki vasárnapig, hogy ki legyen a szerencsés örökbefogadott. A hotel Facebook oldalán kiemelt helyen találod a szavazást, ezúton is köszönjük a részvételt és a sok kattintást, hogy hozzájárultok véleményetekkel ehhez a szép célhoz. Hamarosan jelentkezünk a legfrissebb újdonságokkal!


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Megköszönjük a megosztásokat!

Kövessétek a Facebook oldalunkat, Instagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán