Hamarosan itt a Kolpingos SzuperHétvége, már csak 1 hét van hátra!

Foglaltál és kíváncsi vagy a részletekre?

Már nem jutott Nektek szoba, de szívesen eljönnél a következő csoporttalálkozóra és szeretnéd megtudni, mennyi ajándék és milyen programok várják a résztvevőket?

Egész hétvégén lesz lehetőség a szállodával való ismerkedésre, programokra, fürdésre, játékra a szálloda 3 játszóházában, illetve játszóterein, mely a legkisebbektől a legnagyobbakig kiszolgálja az igényeket. A wellness részlegen gyermekmedence, pancsoló, vizes játszótér, sószoba és családi szauna várja a családokat. Az étteremben bababüfé, óriás járóka és csúszda is rendelkezésre áll.

Programok 

Péntek

14:00

Bejelentkezés: 14 órától a Kolping Hotel**** Spa & Family Resort recepcióján.

A recepció mellett megtaláljátok majd a Bababarát Szállások regisztrációs pultját is, ahol megkapjátok az ajándékokkal teli táskát, a Bababarát Szállásos karpántot és az exkluzív Bababarát Szállások VIP Club-ba is felvételt nyerhettek, melynek ezen a hétvégén lesz a premierje. Ugyanitt tudtok regisztrálni a szombati programokra is pl. családi fotózáshoz, Rhyme Time és Jump & Fun foglalkozásokra, továbbá hordozási tanácsadásra. 

17:30 

Közös büfévacsora a szálloda éttermében, az étkezés 20:30-ig biztosított.

19:00 

Nagy csoporttalálkozó a nekünk lefoglalt rendezvényteremben - az étterem fölötti emeleten - , ahol egész hétvégén programok sokasága fog várni benneteket. 

Csoportkép és videófelvételek készülnek pontban 19 órakor, akik ezen nem szeretnének részt venni, őket 19:15-kor várjuk sok szeretettel. 

Rövid köszöntő után belevetjük magunkat a családi programokba, méghozzá a Gyerekasztal arcfestői és játékmestere fog a feledhetetlen pillanatokról gondoskodni. Koktélok és szörpök is rendelhetőek lesznek a terem mellett, így a családi vetélkedők alatt sem kell szomjazniuk a családoknak. 

Nem hallottatok még a Gyerekasztal-ról? 

A Gyerekasztal óvónői is eljönnek pénteken velünk játszani. Hoznak a gyerekek körében legkedveltebb arcfestésből és közös játékokat szerveznek a kicsiknek és akár a nagyoknak is. A Gyerekasztal célul tűzte ki hogy óvónőivel minőségi gyermekprogramokat szervez és családbaráttá varázsol bármely rendezvényt így a mi családbarát hétvégénket sem hagyhatják ki es nagy szeretettel jönnek velünk játszani.

 

20:30 

Minidiszkó várja a gyerekeket a Bobó kávézóban, ahol a picik kifulladásig tombolhatnak. 


Szombat

11:00 Zumbini

A Bababarát Szállások Szuperhétvége egyik szombati főszereplője a Zumbini Hungary csapata, aki nem egy egyszerű, angol nyelvű foglalkozást, hanem táncot, jókedvet és hatalmas bulit ígér minden résztvevőnek. A Zumbini egy amerikai fejlesztőprogram, mely közel 2 éve elérhető Magyarországon, van baba-mama programjuk a legkisebbeknek, és iskola előkészítős foglalkozásaik az ovisoknak.

Pesten, Budán és Dunakeszin is vannak foglalkozásaik a hét minden napján.

9:00 - 11:30

Családi fotózás Borsos Borbálával, a Safe Place Photography megálmodójával. (regisztrációhoz kötött)

A fotózásra érkezéskor a regisztrációs pultnál tudtok jelentkezni és a képeket retusálás után kapjátok majd meg e-mailben. 

11:00 - 17:00 Telefonszámos Callkötő fűzés

Minden kisgyermeknek személyreszabott telefonszámos karkötőt fűz Kolta Zsófi. 

Bemutatunk Nektek egy olyan anyukát, akinek szívügye, hogy hozzá hasonló élethelyzetben lévő társainak segítsen. Ő Kolta Zsófi, a Telefonszámos Callkötő ötletgazdája. A Callkötőt akkor fejlesztette ki, amikor második gyermeke járni kezdett. Zsófi döbbenten tapasztalta, hogy kislánya simán elengedi a kezét és cseppet sem érdekli, ha eltűnik anyukája szeme elől. A helyes útra terelés és nevelés mellett azon gondolkodott Zsófi, hogy vajon mi lehet az a kapaszkodó, ami baj esetén is összekötheti gyermekeivel. Kipróbáltak rengeteg módszert: ha elmentek otthonról, golyóstollal a gyerekek kezére írta a számát, karszalagot vett, stb... de ezeket a gyerekek nem szerették. kényelmetlen volt számukra. Zsófi ezért egy olyan dizájnt álmodott meg, ami a gyerekekhez nagyon közel áll, hiszen ők választhatják ki a színeket, akár kedvenc mesehősük színei alapján. A legnagyobb kényelem érdekében pedig egyedi csuklóméretre készül. A Telefonszámos Callkötő hatalmas kapaszkodó baj esetén! Telefonszámos Callkötő - Adj esélyt gyermekednek, hogy visszataláljon Hozzád!

14:00 - 16:30 

Családi fotózás Borsos Borbálával, a Safe Place Photography megálmodójával. (regisztrációhoz kötött)

A fotózásra érkezéskor a regisztrációs pultnál tudtok jelentkezni és a képeket retusálás után kapjátok majd meg e-mailben. 

15:00 - 17:30

Lufihajtogatás is lesz a gyermekek nagy örömére, kiválaszthatják, hogy milyen állatkát szeretnének lufi formájában megkapni. Maga a hajtogatás is egy élmény lesz, melyik gyermek ne szeretne ilyesmiben részt venni?  

15:15  

Jump & Fun ovis foglalkozás (regisztrációhoz kötött, maximum 15 család vehet rajta részt)

A Jump&Fun interaktív, játékos angol foglalkozások 5 alappillére:

1. Koordináció és mozgás, 30 perces aktív koreografált angol órák 
2. Zene és ritmus, az angol belemászik a gyerekek fülébe 
3. Folyamatos, változatos ismétlés. Következetes, mégis játékos tudáselmélyítés 
4. Angol meseolvasás minden órán. A hallás utáni megértés fejlesztése gyereknyelven 
5. Kötődés a nyelvhez és a közösséghez. Az odafigyelés és szeretet teszi a gyerekeket angol-rajongókká. 

Várunk rá mindenkit sok szeretettel! 

15:30 - 17:30 

Kincskereső 

Hihetetlen kalandokban lehet része azoknak a nagyobb gyermekeknek, akik részt vesznek a kincskeresésben. Még nem árulhatunk el többet, további infók a helyszínen. 

16:00 

Rhyme Time bölcsiseknek (regisztrációhoz kötött)

A Rhyme Time Angol Zenebölcsi foglalkozásokon mind a szülők, mind a kisgyemekek fülébe belemászik az angol nyelv. Egyedi módszertanának egyik fontos alapja a szülő-gyerek kapcsolat, ezt erősíti az angol nyelvű program minden perce. Körülbelül 35-40 mondóka és játékos gyerekdal közül válogathattok attól függően, hogy a gyerekek inkább még egy helyben ülnek-e és figyelnek vagy éppen már mozgolódnának. Minden éneket összeköthettek néhány mozdulattal, legyen az kartekerés, ugrálás, körbe sétálás, vagy mutogatás, tapsolás, csikizés.Ujjacskákat számolunk, labdázunk, buborékot fújunk vagy akár egy-egy dallal minden résztvevő nevét megtanuljuk! 

16:30 - 17:30 

Hordozási tanácsadás Borsos Borbálával  "The Wrapping Geek" - (regisztrációhoz kötött)

16:45

Family Class for Moms&Dads with more children (regisztrációhoz kötött)

Erre a foglalkozásra azokat a szülőket várja a Rhyme Time csapata, akik több gyermekkel rendelkeznek, illetve különböző életkorúak. 

17:30 

Közös büfévacsora a Kolping Hotel éttermében

19:00 

Díjátadás a FB posztverseny győzteseinek

Nagyon örülünk élménybeszámolóknak a Bababarát Szállások FB csoportban #SzuperHétvége hashtaggel. A leghasznosabb, a hétvégét legjobban bemutató, illetve legkreatívabb posztokat szuper ajándékokkal díjazzuk.
Posztolási határidő: szombat délután 17 óra. A nyerteseket a Bababarát Szállások és a Kolping Hotel csapata közösen választja majd ki. 

Természetesen utána is várjuk az élménybeszámolókat a csoportban!

19:30 

Zenei játszótér és hangszersimogató 

Ez egy nagyon különleges program, ahol a gyermekek megismerkedhetnek a különböző hangszerekkel. Kézbe vehetik, kipróbálhatják őket és feledhetetlen élményekkel gazdagodhatank. 


Vasárnap

 

9:00 - 12:00 

Kézműves, barkácsolós foglalkozások Bobóországban.

10:30

Babajelbeszéd foglalkozás 

Zsohár Melinda jelnyelvi tolmács, babajelbeszéd oktató várja sok szeretettel a még beszélni nem tudó gyermekek szüleit, hogy Beszélő babakezek program keretében megtaníthassa a babajelbeszédet az érdeklődőknek.

Jó hangulatú babajelbeszéd foglalkozással, énekekkel, mondókákkal várja az érdeklődőket, amin megismerhetik a Beszélő Babakezek módszert, amelynek köszönhetően:

- nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek a babák
- el tudják mondani, hogy mit szeretnének, mire gondolnak, mi érdekli őket.

Amelynek köszönhetően kevesebb hisztit kell kezelni és amivel erősíthető a szülő-gyermek kötelék.

Minden résztvevő család kap egy meglepetéscsomagot érkezéskor. Mi lesz benne?

HelloBaby! Magazin 

 

A HelloBaby! magazin Magyarországon elsőként szólítja  meg a babát tervező nőket, végigkíséri a kismamákat a várandósság hónapjain, és segíti a kisgyermekes családok életét.  A HelloBaby! magazin immár tizedik éve támogatja tanácsaival a kisgyermekes anyukákat és a babára vágyó  párokat. A szakmai hitelességnek és azinformatív tartalomnak köszönhetően, azok az anyukák, akik már  a babatervezés időszakában is HelloBaby! olvasók voltak,  előszeretettel ésbizalommal keresik kiadványunkat a baba érkezése után is.  Olvasóink  minden életfázisra találnak nálunk  tanácsokat, a fogamzástól egészen a kisgyermek 3 éves  koráig. A HelloBaby! magazin egyedülálló tematikája a termékenység témakörétől a kisgyermekkorig minden kérdésre választ ad, így a magazin elengedhetetlen információforrás az anyukák számára. A HelloBaby! magazin célkitűzése, hogy tájékoztassa és egyben inspirálja a kismamákat, anyukákat, felkészítse őket  a baba érkezésére, gondozására.


Kris-Tár Babatár által felajánlott 10 ezer FT értékű ajándékutalvány

"Családi vállalkozásunk alap ötletét az adta, hogy gyermekeinknek olyan fejlesztő és élmény játékokat szerettünk volna vásárolni, melyek nem csak 1-2 napig vagy hétig bírják a szakavatott és kritikus "zsűri" kezében, hanem akár még a kistesó is használni tudja. Fontos volt az is, hogy a ne csak egy adott korosztálynak szóljon az adott játék, hanem folymatosan nyújtsa a felfedezés, az újdonság hatását és sok új képességgel szaporíthassa csöppségeink fejlődő személyiségét! Ismervén a jelenlegi játék kínálatot és a minőségi vagy éppen csak annak neveztt termékeket, a © MATTEL    mellett tettük le voksunkat, de azt tapasztaltuk, hogy nincs egy olyan áruház, ahol erre a gyártóra kellő fókusz került volna, így hát gondoltunk egy nagyot, (meg még néhány nagyot) és hoztunk egy döntést! Ha nincs, akkor majd mi megcsináljuk! És így is tettünk! 

...minden, ami © MATTEL    

Ha minket választassz, pár dologban biztos lehetsz:
- minden © MATTEL    terméket megtalálsz nálunk, ami az országban hivatalosan elérhető
- csak valóban minőségi játékokkal fogsz találkozni, erre garanciát vállalunk 12 hónapig, minden termékünkre (bővebb információt itt találsz)
- 0-6 éves korig, fiúknak és lányoknak, mindent megtalálsz, ami szórakoztat, gondolkodtat és fejleszt, vagy akár a TV-ben is láttál
- nagy fokú szakértelemmel felvértezve, bármilyen kérdésedre választ fogsz kapni
- gyorsan és biztonságos fogod megkapni a kiválasztott termékeket
- társadalmi szerepvállalásaink alkalmával lesz lehetőséged velünk együtt közösen, a gyermekekért és valami jó ügyért lépéseket tenni, hiszen Te is számítasz és ők a legfontosabbak

Reméljük, hogy kellemes időtöltésben lesz részed oldalunkon és sok játékaink által sikerül mosolyt csalni gyermeked arcára!"


Manómenü Családi Naptár

Ambrus Évi vagyok, a Manómenü alapítója.

A megfelelő étkezés kulcsfontosságú ahhoz, hogy minőségi életet élhessünk. Mindez pedig fokozottan igaz a gyermekeink táplálására. Tudnunk kell, hogy az egészséges fejlődésüket az első években alapozzuk meg! És ehhez nem kell sok, csak egy kicsivel több odafigyelés és jószándék.

Csak és kizárólag hiteles tanácsokkal, ötletekkel segítek a szülőknek.
Felkért szakértőink nemzetközileg elismert kutatásokra épült anyagaival támogatlak az egészséges táplálásban.
Nem táplálkozási divattrendekkel és alaptalan hozzátáplálási hitvallásokkal bombázlak.

A Manómenün szuper recepteket, trükköket, praktikákat, termékajánlókat és egy fantasztikus szülői közösséget találsz.

 


Anyabázis kuponfüzet

 

Egy magazin, melynek érdekessége és egyben különlegessége, hogy hazai vállalkozó anyukák  jelennek meg benne és népszerűsítik saját termékeiket, szolgáltatásaikat.

Anyukák, akik maguk is átélték, átélik ugyanazokat a helyzeteket, amikben mi magunk is voltunk, illetve vagyunk. 

Az időlegesen megjelenő kuponfüzet pedig számos kedvezményt biztosít azon termékek megismerésére, amelyeket a fent említett anyukák saját maguk készítenek

“Anyukáktól anyukáknak” 


SlipStop kedvezményes kupon 

 

 

Vegyél te is Slipstop cipőt, ha félted a gyerekeket a medence parton!

Most adunk nektek 2000 forint értékű kupont amit levásárolhattok a Slipstop webáruhazaban, hogy a ti gyerkőcötok ne csúszkáljon, hanem élvezze az önfeledt játékot a medencében és a parton egyaránt!


Útipoggyász ajándék

Kovács-Mitter Szilvia vagyok, az Útipoggyász.hu webáruház megalapítója, tulajdonosa és háziasszonya.

Az Útipoggyász webáruházban megtalálod mindazt, ami stresszmentessé teszi a családi nyaralást. Nem kell többet útközben aggódnod az autóban kényelmetlenül alvó gyerkőc miatt és a mikor-leszünk-már-ott mantrát sem kell 5 percenként hallgatnod.

Szerezd be a fejvédő pántot és klassz utazós játékokat még a következő utazás előtt!


Csipetkék ajándék  

 

Életünk sorsdöntő pillanatai a babavárás, a szülővé válás és a nagyszülőség megtapasztalása.

Vállalkozásunk elsősorban olyan ökotudatos, mosható, tartós és mindennapi használatra tervezett gyermek ruházati termékeket és kiegészítőket készít, amelyek nem pusztán esztétikusak, szuperpraktikusak, de hosszú távon kímélik a család pénztárcáját is.


Csipetkék-kreatív gondoskodás babavárástól kamaszkorig.
 

 


Granola Mia ajándék 

 

Földesi Eszti vagyok a Granola mia alapítója,dietetikus és 2 kislány anyukája.


Szaktudással és szeretettel készítem a granolákat és granolaságokat családi vállalkozásunk keretein belül.


Allergika Dermifant ajándék 

DERMIFANT® - Gyermekek bőrápolása már újszülött kortól

Ne tévesszen meg a retró csomagolás, a Dermifant termékcsalád kozmetikumai a legkorszerűbb gyógyszeripari és dermatológiai eljárásoknak megfelelően készülnek Németországban. Hosszan tartó hidratálást nyújtanak a száraz, allergiás és irritált bőr számára már a születés első napjától. Különlegességünk a mindenmentesség, nem tartalmaznak illatanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, illetve természetes allergéneket. 

Tudj meg rólunk többet: www.allergika.hu

 


ENBÉ Natural Beauty ajándék

" A bőröd legyen a védőpajzsod!"

Használj tudatosan megválasztott természet adta kozmetikumokat.

Mitől más az ENBÉ?

Összességében minden termékemre igaz az, hogy kíméletes bevizsgált, minősített termékek. Parabén, SLS, kőolaj és alumínium-, szilikon-, PEG-mentes, állatkísérlet mentes tartósítószereink natúrkozmetikában engedélyeztetett összetevők. Termékeink ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek, tiszta és higiénikus laborban készülnek.

A készítés során csak én vagyok jelen, a megfelelő védőfelszerelésben steril tégelyekbe, steril eszközökkel kerülnek kiszerelésre.

Szeretettel és gondoskodással készülnek, a legnagyobb körültekintéssel kis mennyiséget állítunk elő, hogy mindig friss termékkel szolgáljuk ki vásárlóinknak. Mindezt különleges csomagolásban nyújtjuk át neked. 

 


MaryAnn Design kulcstartó

Kétgyerekes édesanyaként pontosan tudom, milyen nehéz ma a nők élete, hiszen annyi szerepben kell helytállnunk minden egyes nap! A gyermekünk számára szeretnénk jó édesanyák, a párunk számára tökéletes társak, a szakmánkban pedig sikeresek – és mindeközben persze vonzó nők lenni. Egy-egy nap annyi döntést kell meghoznunk, hogy azt érezzük, még csak fél 11, de már fáradtak vagyunk. Néha úgy tűnik, az életünk maga a káosz, máskor meg elborít a stressz. Pedig szeretnénk erősek, magabiztosak és csinosak lenni – olyanok, akikre nem hatnak a monoton hétköznapok. 

A MaryAnn Design kreatív tervezőjeként ebben tudok segíteni. Velem elég lesz neked 10 másodperc is ahhoz, hogy stílusosan léphess ki az utcára. Akkor is, ha csak a közértbe akarsz leugrani. 
Olyan karkötőket és divatkiegészítőket készítek az édesanyák számára, amelyeket felvehetnek akár egy farmerhoz, de akár egy elegánsabb öltözékhez is. A karkötőimnél az alapszíneket használom – fehér, fekete, vörös – hogy az öltözékedhez azonnal és könnyen tudd a megfelelőt kiválasztani, hiszen a mindennapok rohanásában nincs időnk sokat variálni. Így viselhetsz mintás és egyszínű ruhadarabokat, a kiegészítőimmel egy pillanat alatt sikkessé teheted a megjelenésed, és stílusossá varázsolhatod a legegyszerűbb öltözéket is.


Bababarát Szállások meglepetése

A Bababarát Szállások FB oldal 2017 augusztusában indult azóta több, mint 20 000 követőt szerzett magának. Az oldal hirtelen népszerűsége hívta életre azt a zárt Facebook csoportot, amely immár 45.000 fő feletti résztvevővel, Magyarország meghatározó bababarát turizmus fóruma lett.

A növekvő fogyasztói érdeklődésre és igényekre alapozva született meg a weboldalunk is, ahol a személyes tesztelésen alapuló beszámolók mellett, a témához kapcsolódó bejegyzéseket, az egyes szálláshelyek bemutatkozását, csomagajánlatait tekinthetik meg az érdeklődők. 

Célunk a szülők információval való ellátása, a szálláshelyek hosszútávon bababaráttá tétele és a kisgyermekes turizmus fellendítése. 

Szeretnénk, ha a családoknak élmény lenne a nyaralás!


Bónusz ajándék 1:
Foglalásod értékének 10%-át visszakapod ajándékutalvány formájában, amit 2019. szeptember 30-ig beválthatsz egy következő pihenés alkalmával a Kolping Hotelben.

Bónusz ajándék 2: 
Minden résztvevőnk meghívást kap a Bababarát Szállások VIP Club-jába is, melynek a Szuperhétvégén lesz a premierje!

A VIP Club előnyei és a későbbi csatlakozási feltételek is itt kerülnek először nyilvánosságra!

Várunk szeretettel!


A programváltozás jogát fenntartjuk!

*** Rövid idő alatt minden szoba elfogyott a SzuperHétvégére, de várólistára feliratkozhattok esetleges betegség miatti lemondások esetére. A sales@kolping.hotel.hu e-mail címre írjatok!