Képzeljetek el egy olyan világot, amelyben gondtalanul, maximálisan ár-érték arányban utaztok pénzetekért. Nincs többé csalódás, végeláthatatlan kisbabás vegetálás egy jónak tűnő, majd a valóságban mégis kiábrándító szálláshelyen!

A Bababarát Szállások csoport 50.000 tagja épp megreformálja és forradalmasítja az élhető bababarát belföldi turizmust. Mostantól minden az igények kínálattal való tökéletes összeolvadásáról kell szóljon. Legyél te is a részese, utazz szabadon, tölts minőségi időt családoddal vagy szálláshelyként legyél te a legnépszerűbb, legelégedettebb, legnyugodtabb vendéglátó belföldön!

Címlapfotó: Nagy-Kalmár Nikoletta

Ahogy változnak az idők, úgy alakulnak át az igények is!

Emlékszel még, hogy amikor gyerek voltál és maximum a Balaton déli partjáig jutottál el a szüleiddel, akkor mekkora elvárásokkal indultatok útnak? Látod még magad előtt a boldog pillanatokat: autó leparkol, kempingben sátor felver vagy szállodába becsekkol és irány a víz. Milyen szép is volt és milyen olcsón hozzá lehetett jutni egy egész éven át kitartó boldogsághoz… Anno nem volt csúsztatás. Pont azt kaptad minden egyes filléredért, amire befizettél. A minőségi családi pihenés tényleg rajtatok múlt. Azon, hogy ti mivel töltitek azt meg. Na, ez a mai világban már nem feltétlenül van így!

Hosszú, innovációval teli évek és kőkemény piaci harc miatt a belföldi turizmus szereplői kénytelenek voltak jócskán feltuningolni a kommunikációjukat, hogy felvehessék a harcot a versenytársakkal. A hívogató reklámok és beszámolók mögött azonban gyakran elmaradtak a célirányos fejlesztések. Az átmeneti időszakban mindenki csak eladni és eladni akart, mindezt úgy, hogy egyáltalán nem ismerte a saját célközönségének, a vendégnek az igényeit. Pedig így, csalódás nélkül eladni bármit… szinte lehetetlen.

Sok turisztikai szereplő időben reagált, így több figyelemmel, kiváló és széleskörű szolgáltatásokkal, célcsoport specifikus gondolkodással sokkal több családot is érnek el, mint korábban. A magyarországi család- és bababarát szálláshelyek tehát egyre nyitottabbak és egyre ügyesebben szólítják meg az Anyukákat és Apukákat.

Így utazik ma egy magyar család!

A belföldi turizmus szárnyal és ez neked is köszönhető!

Egyrészt, egyre többen tehetik meg, hogy évközben többször is utazzanak, másrészt, sajnos egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy külföldre szökjenek néhány pihentető napra. A pénzükért maximumot elváró vendégek, jogosan számolnak le a berögződésekkel: nem elégszenek meg egy-egy hangzatos minősítéssel, ígérettel, csinosan megtervezett marketing körítéssel, hanem tudatos vásárlóként, tapasztalati alapon szeretnék az utazástervezés előtt az információkat begyűjteni. Mi is ilyenek vagyunk, ezért indítottuk útjára ezt a projektet.

Mi úgy tapasztaltuk, hogy a különböző szálláshelyeket értékelő oldalak, a hotelek, vendégházak, panziók weboldalán futó vendégértékelések, egyre kevesebbnek bizonyulnak, ezért a szülők folyamatosan keresik a jobb, hitelesebb forrásokat, hogy megérdemelt pihenésük végül ne egy csalódásba forduló tortúra legyen. Nem könnyű egymás igényeinek megfelelni, sőt kifejezetten nehéz jól, egyenesen és sallangmentesen megszólítani egymást…

A Bababarát Szállások pont ebben segít. Neked, kisbabás utazónak és nektek valódi bababarát szálláshelyeknek is.
 

Kovács Adrienn


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Oszd meg, hogy az ismerőseid is olvashassák!

Kövessétek a Facebook oldalunkat, Instagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán