SzuperHétvége? Naná, hogy ott a helyünk! 


Dudu Maci - Csillámpóni - Dzsungel - Mesevilág


A nagysikerű SzuperHétvége folytatódik a Bababarát Szállások szervezésével, amely megannyi színes programmal és csodás élményekkel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Újdonságként minden SzuperHétvégénk más-más tematika köré fog felépülni, így a különböző szállodák programjai is ehhez fognak alkalmazkodni.

Az eddigi tapasztalatok alapján hihetetlen sebességgel fognak elkelni a szobák, de lehetőségetek lesz várólistára is feliratkozni! 

Ha szeretitek a nyüzsgést, a folyamatos programokat, akkor Nektek a két legnagyobb SzuperHétvégés rendezvényünket ajánljuk, míg ha Ti inkább kisebb társaságot kedvelitek és jobban szeretnétek egy családiasabb,  kevesebb szobaszámú szálláshelyen eltölteni egy pár napot, akkor Nektek a Mini SzuperHétvégéinkkel kedveskedünk, ahol ugyanúgy szuper közösséggel és a szállás által biztosított színes programokkal várunk Titeket!

"Wellnesshétvégézni jó, de SZUPERHÉTVÉGÉZNI még annál is jobb!"

Mi sem bizonyítja jobban, hogy megéri eljönni: aki egyszer Szuperhétvégézett, utána már csak így szeretne nyaralni. Jó áron, programok sokaságával, jó társaságban! Számos család már 4.-5.- ik alkalommal vesz részt, már ismerősként üdvözlik egymást a csoporttagok. 

Hallgasd meg, miért érdemes eljönni: 


Mini és "Mesés", illetve "Állati" SzuperHétvége időpontok: 

2020 július 31 - augusztus 2. - Honey Hotel***, Hajdúszoboszló - Hello Barni és Dudu Maci Mini SzuperHétvége

79 960 Ft-tól!

A Honey Hotel*** Hello Barni és Dudu Maci Mini SzuperHétvégét olyan családoknak ajánljuk, akik szeretnének egy nyugisabb, de programokkal teli hétvégén résztvenni. Itt a gyerekek bohóccal találkozhatnak, táncolhatnak a mini diszkóban, részt vehetnek a kincskeresésben is az egyéb programok mellett. Hogy a nyaralás ne legyen fárasztó, szakképzett animátorok minden nap, előzetesen leegyeztetett időpontban gyermekfelügyeletet is vállalnak!

Szeretnél foglalni? Katt IDE!


2020 augusztus 23-30. - Pelso Panzió Csillámpóni Akcióban

56 ezer Ft-tól!

Ha egy nyugodtabb, családbarát helyre vágysz, ahol ugyanúgy családi programok várják a vendégeket, akkor jó helyen jársz! A Pelso Panzió Mini SzuperHétvégéjén a balatoni lubickolás mellett Csillámpónival találkozhatnak a gyerekek és együtt élvezhetik a vizet a fűtött medencében.

Ha szeretnél többet megtudni a panzióról, olvasd el személyes beszámolónkat ITT és nézd meg virtuális sétánkat a hotelben ITT.

Foglalj ITT!


2020 Szeptember 18-20. Gotthard Therme Hotel & Conference**** - Állati Szuperhétvége, Szentgotthárd

83 600 Ft-tól!

Az Állati SzuperHétvége témája a dzsungel köré fog felépülni, ahol a kicsik a SzuperHétvégén fejest ugorhatnak a programokba, megismerkedhetnek a dzsungel rejtélyes állataival. A hotel a mediterrán hangulatú St.Gotthard Spa & Wellness Gotthárd Fürdővel van összeköttetésben, így a lubickolásban sem lesz hiány.

Ha szeretnél többet megtudni a hotelről, olvasd el személyes beszámolónkat ITT és nézd meg virtuális sétánkat a hotelben ITT.

Az Állati SzuperHétvége alkalmából megkérjük a szülőket, hogy hozzanak a gyerkőcöknek állatos ruhát / jelmezt!

Szeretnétek eljönni? Katt IDE!


2020 október 16-18. - ÚJ DÁTUM, HAMAROSAN JÖVÜNK AZ INFÓVAL Greenfield Hotel Golf & Spa**** - Mesés SzuperHétvége, Bük

FIGYELEM! A rendezvény a felújítási munkálatok miatt elmarad. A szálloda mindekivel felveszi a kapcsolatot, hogy szeretnétek-e áttetetni a foglalást a Gotthard hotelbe, illetve időpont módosítás és előleg visszafizetésére is természetesen van lehetőség. 

83 600 Ft-tól!

Elutazunk Meseországba, a királylányok és királyfik közé, ahol minden álom valóra válhat. Változatos meseországi gyerek programokkal várjuk a családokat a Nyugat-Dunántúl egyik vezető négycsillagos szállodájában, ahol a fókuszban a wellness, golf, az egyedi soft all inclusive ellátás és a gyerekbarát szolgáltatások állnak. 

Ha szeretnél többet megtudni a hotelről, olvasd el személyes beszámolónkat ITT és nézd meg virtuális sétánkat a hotelben ITT.

Foglalj ITT!


Osszátok meg a cikket, hogy minél több helyre eljusson a SzuperHétvégék időpontja.

Várunk mindenkit sok szeretettel!