Nyári Játék utca - Augusztus 30. - 9:00 - 16:00

A Facebookon hatalmas népszerűségnek örvendő Játék utca, amely a természetes alapanyagból készült játékok közössége és a Tiliana Hotel csapata összedugta a fejét, így augusztus 30-án, vasárnap 9:00 - 16:00 között a tágas, erdős parkjukban megrendezik a nyári Játék utca vásárt a szabadtéri, de fedett Termelői piacuk keretei között.

Gyertek és búcsúztassuk együtt a nyarat egy kellemes, családias vásáron!

A termelői piacukon kézműves élelmiszert, lekvárt, kozmetikai cikkeket kínálnak az árusok, a másik oldalon pedig a Játék utca standjai várnak Titeket a 3 hektáros, szellős és árnyékos területen gyönyörű játékokkal!

Parkkomplexumukban a gyermekeknek több mint 10 játszóteret alakítottak ki, és a tündéri kenguru is várja a családokat!
Az Etalon étterem külső-belső helyiségei is nyitva lesznek, egyedi, piacos menüvel készülnek a látogatók számára.

Belépés látogatók számára ingyenes ❤️

Az esemény FB oldala: https://facebook.com/events/s/nyari-jatek-utca/2203692233110637/?ti=as

 

Természetes játékok facebook közössége
A csoport, amely 2017. évben alakult a természetes alapanyagokból készült játékok népszerűsítése céljából, ma már több, mint 9500 tagot számlál, és kiemelkedő aktivitással bír.


A közösség által megfogalmazott igény ösztönözte, hogy a csoport számára egy offline találkozási pont jöjjön létre, amely lehetőséget ad a játékok közelebbről történő megismerésére, vásárlói és szakmai információszerzésre, a személyes találkozásokra, és nem utolsó sorban az együtt töltött időre és közös családi játékra. Így született meg a Játék utca, az egyedülálló kezdeményezés, amelynek célja, hogy a természetes játékokat és alapanyagokat készítő, viszonteladó és népszerűsítő vállalkozásoknak, valamint az eziránt érdeklődő nagyközönségnek találkozási, kapcsolódási, pontot, közös és "közösségi játszóteret" biztosítson.

Kövessetek minket Facebookon, Instagram-on, csatlakozzatok élménybeszámolókért a FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán