Szinte pontosan egy évvel ezelőtt meghívást kaptam a szállás.hu "Családbarát utazás" - élő kerekasztal beszélgetésre és ott találkoztam először a Pepita webshoppal Zsigovics Viki képviseletében. Már akkor felfigyeltem rájuk és most ebben a cikkben megismerkedhettek velük. 

Varga Zoltán elmesélte, hogy a Pepita.hu az új vállalkozásuk, melyet 2017 őszén indítottak. Korábbi cégük a szallas.hu volt, amivel a magyarországi turisztikai piac meghatározó szereplői voltak.

A Pepita - hogy egyszerűen fogalmazzunk - egy webáruház, de inkább piactérnek hívható. A portálon megjelenő termékek 0 és 14 év közötti gyerkőcök igényeit igyekszik kiszolgálni!

A termékek a várandósságtól indulnak, a gyerkőc érkezése előtt pedig be tudják szerezni tőlük a szülők a gyerekszoba kellékeit, a kiságyat, a bútorokat, pelenkázót. 

Továbbá az első időszakban szükséges babakelengyével várhatják a büszke szülők a gyermeket az új otthonában.

Jelenleg több mint 60.000 termékből válogathatnak a szülők. 

Néhány termék kategória:

Gyerekülések  

Babakocsik

Baba- és gyerekruhák

Játékok

Zoltán nevéhez fűződik a Babafalva.hu is, mely egy hírportál kisgyermekes szülőknek - a várandósságtól az iskolakezdésig.

A Babafalván közel 10.000 cikkel segítik a várandós és kisgyermekes anyukák életét különböző témákban, mint például szoptatás, hozzátáplálás, gyereknevelés, egészségmegőrzés, betegségek, stb.

Ha máris körül szeretnél nézni a Pepitán, csak kattints a logóra:

Boros Diana
Bababarát Szállások 


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Oszd meg, hogy az ismerőseid is olvashassák!

Kövessétek a Facebook oldalunkat, Instagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán