A Laura’s Room webáruház egy 2017-ben indult vállalkozás, ami első gyermekünkre várva pattant ki a fejünkből. Szerettünk volna megalkotni egy olyan márkát, ami büszkén képviseli születendő kislányunk nevét. Babánkra várva hamar rájöttünk, hogy milyen nehéz döntés a kelengyelistáról mindent beszerezni, pláne egy kezdő anyukának, hiszen manapság, a bőség zavarában, már a legegyszerűbb dolgok beszerzése is komoly fejtörést okozhat. 

Laura megszületése után, mi is élőben, testközelből tapasztalhattuk meg, mi az, ami fontos szempont egy-egy eszköz beszerzésénél. Ez a különleges tudás segít minket folyamatosan abban, hogy az újdonsült anyukák és apukák könnyen navigálhassanak portálunkon, ahol tényleg csak a valóban lényeges, jó árú és minőségű termékek érhetőek el. 

Mivel, sajnos sokszor, már csak otthon, egy pár napos babával jövünk rá, hogy valami kimaradt, ami szükséges lenne, úgy éreztük, hogy kifejezetten hiánypótló lehet egy olyan webáruház megteremtése, ami a minőség mellett leginkább a gyorsan elérhető termékeiről is híres. Nem tagadom, személyes a tapasztalat: velünk is többször előfordult az első pár napban ilyen helyzet. Nekünk ilyenkor a legfontosabb az volt, hogy amire szükségünk van, minél hamarabb Nálunk legyen. A Laura’s Room webáruház legnagyobb erőssége ezért az lett, hogy a megrendelt termékek ügyfeleinknél legyenek már 2-3 napon belül. 

Célunk, hogy vásárlóinkat a várandósság kezdetétől egészen a csöppség óvodás éveinek kezdetéig végig kísérhessük és támogassuk. Webáruházunkban megtalálható minden, ami az etetéshez, alváshoz, utazáshoz, féktelen játékhoz és nem utolsó sorban a baba fejlesztéséhez szükséges lehet. 

Legkedveltebb termékeink egyike a pelenkatáska és ezen a területen kifejezetten hiánypótló a kínálatunk. Úgy gondoljuk, hogy egy pelenkatáska legyen elegáns, praktikus és persze vidám mintás! A mi történetünkben, Laurával, éppen ezt volt a legnehezebb beszerezzük, annak idején. A kezdeti nehézségeink hatására viszont rátaláltunk olyan márkákra, szolgáltatókra, akik szuper praktikus és modern táskái a szülők szinte minden igényét kielégítik. Mára, sok anyuka visszajelzése alapján is büszkén mondhatjuk, hogy a pelenkatáskáink kiváló minőségűek és egyedülállóak a piacon. 

Mivel manapság nagy érték a kézzel készített, egyedi termék, ezért kínálatunkat folyamatosan bővítjük az ilyen praktikus darabokkal is. A kiválasztásnál nagyon fontos szempontnak tartjuk a használhatóságot, biztonságos kivitelezést. 

Termékválasztékunk nem csak a kicsiknek kedvez. Ugye, ti is tapasztaltátok, hogy kismamaként számos tiltó listás terméktől meg kellett váljatok? Nos, a tévhittel ellentétben nem tiltott például sem a körömfestés, sem pedig a hajfestés a terhesség időszakában, ha megfelelő árucikket választotok. Webáruházunkban számos BIO terméket, kozmetikumot találtok, ami fokozhatja a kismamás időszak magabiztosságát és boldogságát.

Szolgáltatásaink nem csak az egyes készítmények eladásában merülnek ki, aktív blogos bejegyzéseinkkel segítünk az olyan mindennapi kérdésekben a szülőknek, mint például a körömvágás vagy éppen mi az, ami mindenképpen hasznos, ha be van készítve egy pelenkatáskában. Banálisan egyszerű témáknak tűnhetnek ezek így leírva, ám sok első babásnak jelentenek mentőövet ezek a szösszenetek.

Hiszünk mottónkban, miszerint „új csillag születik” és minden újdonsült kis csillag speciális igényét igyekszünk kiszolgálni a legmaximálisabb mértékig. Fontosnak tartjuk, hogy csakis minőségi termékek jussanak el csemetéitekhez, ezért minden Nálunk megvásárolt termékre 100%-os garanciát vállalunk, és mi magunk is teszteljük termékeinket. Ha valami nem felel meg gyakorlatias elvárásainknak, annak nem lehet helye a mi piacunkon. Vevőink csak a prémiumot érdemlik!

Laura’s Room
(x)