Társadalmi felelősségvállalás

A legtöbb szülő fő törekvése, hogy gyermekeiknek jó példával járjanak elöl tetteikben és valódi értékekre tanítsák őket. A noszvaji gyerek-, és bababarát Oxigén Hotel Family & Spa kollégái számára nagyon fontos – természetesen az utánozhatatlan Oxigén élmények megvalósításán kívül -, hogy jó példát mutassanak a környezetvédelem, állatvédelem területein is. A legkisebbektől a legnagyobbakig boldog izgalommal várták az Állatkerti látogatást, amelynek beszámolóját itt olvashatjátok.

Páfrány az Állatkertben

A bababarát erdei wellness hotel kedves kabalaállata, a barátságos dinó hétvégente – ha bokros tennivalói között talál rá időt– szívesen utazgat, felfedezi az ország többi részét és új ismeretségeket köt. Páfrány nagyon kedveli kis barátait, az állatkákat, így június 29-én szombaton ellátogatott a Fővárosi Állat-, és Növénykertbe. Hiszen a gyerekeknek is azt tanítja, hogy szeressék az állatokat, és ennek megfelelően cselekszik. Az animátor munkatársai elkísérték, vidáman telt a napjuk együtt, játékokkal és ajándékokkal színesen. Nagyon sok érdekességet láttak aznap, különleges fajokat akiknek az állatkerti kollégák viselik gondját, sőt még dámszarvasokat is simogattak.

Együtt lenni jó

Persze a mókázáson kívül Páfrány egész nap játszott, vidáman fényképezkedett minden kedves érdeklődővel, az tájékoztatáshoz pedig segítséget kért a kollégáitól. Végül minden kíváncsiskodó megtudta, hogy pontosan hány gyerek-, és bababarát szolgáltatást  nyújtanak Noszvajon, mi Páfrány kedvenc étele és mire kell figyelni a vakáció tervezésénél, illetve a foglalásnál. Szóba kerültek a szobák, hogy melyikben lehet kényelmesen elférni, és mik azok a kiegészítők, amiket lehet igényelni. A szállodai programokról kérdeztek még rengeteget, így elmondták azt is, hogy van náluk minden héten babaúszás, babamasszázs, angol kalauz, csiri-biri torna, Maminbaba hordozós latin fitness, mini chef, kreatív kézműves tematikus foglalkozások, aquafitness, gyerek jóga és szabadtéri játékok is. Páfrány tartott a minidisco-ról ás a táncról is egy rögtönzött bemutatót. A 4 hektáros ősfás parkról is lehetett hallani, ahol a Mókus kalandpark megtalálható, és nyilván Páfrány kedvence a róla elnevezett Activity Park.

Állati jó móka

A kedves arcocskákra csodaszép arcfestések kerültek: pillangó, unikornis, cica, szivárvány, és ezen kívül volt nyereményjáték is érdekes kérdésekkel és ajándéksorsolással. Néhány új ismeretség, talán még barátságok is köttettek. Reméljük, a vendégek is jól érezték magukat, Páfrány pedig kimondhatatlanul boldog, amiért sok-sok kisgyerekkel találkozhatott. Folytatás hamarosan! Bár a hihetetlenül sok a játszanivaló, és a kis gyerkőcök nagyon kitöltik Páfrány napjait, azért arra mindig tud időt fordítani, hogy utazásai során kedvezményeket és ajándékokat vigyen magával. Hamarosan ismét ellátogat az Állatkertbe, addig is egy fontos kérdésről lehet majd szavazni is az Oxigén Hotel Family & Spa Facebook oldalán, minden kedves vendégük és érdeklődők részvételére számítanak ebben.
 


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Megköszönjük a megosztásokat!

Kövessétek a Facebook oldalunkat, Instagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán