Oxigén

Miért minket válassz? Bemutatkozik a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa!
Miért minket válassz? Bemutatkozik a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa!

Utazni minden nap magával ragadó élmény, új barátokat szerezni, új ízeket kipróbálni, új tájakat megnézni és kitörni a mindennapi monotonitásból. Úti cél választásánál vegyétek figyelembe, hogy egy jó bababarát szállás nem csupán egy szálloda. Egy igazi családbarát hotelben megismételhetetlen élményeket, örök emlékeket szerezhetünk, valódi odafigyelést kapunk, és még új ismeretségekre is szert tehetünk. Noszvajon a négy hektáros ősfás parkban, az égig érő fák ölelésében fekvő, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria stílusát idéző elegáns Oxigén Hotel Family & Spa a legnépszerűbb bababarát szállások egyikévé vált. 

Megnézem
Állatkerti móka Oxigén módra
Állatkerti móka Oxigén módra

A legtöbb szülő fő törekvése, hogy gyermekeiknek jó példával járjanak elöl tetteikben és valódi értékekre tanítsák őket.

A noszvaji gyerek-, és bababarát Oxigén Hotel Family & Spa kollégái számára nagyon fontos – természetesen az utánozhatatlan Oxigén élmények megvalósításán kívül -, hogy jó példát mutassanak a környezetvédelem, állatvédelem területein is.

A legkisebbektől a legnagyobbakig boldog izgalommal várták az Állatkerti látogatást, amelynek beszámolóját itt olvashatjátok.

 

Megnézem
Bababarát ízig-vérig, egy igazi ékszerdoboz Noszvajon
Bababarát ízig-vérig, egy igazi ékszerdoboz Noszvajon

Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness hotel megnyitotta kapuit vendégei előtt az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a varázslatos Noszvajon.

Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.

Megnézem