Bababarát ékszerdoboz Noszvajon 

Utazni minden nap magával ragadó élmény, új barátokat szerezni, új ízeket kipróbálni, új tájakat megnézni és kitörni a mindennapi monotonitásból. Úti cél választásánál vegyétek figyelembe, hogy egy jó bababarát szállás nem csupán egy szálloda. Egy igazi családbarát hotelben megismételhetetlen élményeket, örök emlékeket szerezhetünk, valódi odafigyelést kapunk, és még új ismeretségekre is szert tehetünk. Noszvajon a négy hektáros ősfás parkban, az égig érő fák ölelésében fekvő, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria stílusát idéző elegáns Oxigén Hotel Family & Spa a legnépszerűbb bababarát szállások egyikévé vált. 

Együtt lenni jó! 

A szálloda a Bükk hegység déli kapujában várja vendégeit az év minden időszakában. A hotel barátságos munkatársakkal, kültéri és beltéri programok széles és megújuló választékával, gyermek-, és bababarát wellness résszel, finom ételekkel, helyi ínyencségekkel és számos szabadidős lehetőséggel üdvözli apróbb és nagyobb vendégeit. A szobák kényelmes kialakítása és felszereltsége a családdal, kisgyermekkel utazóknak praktikus, érdemes megemlíteni a dobogónak nevezett különleges gyerek pótágyakat, amik egyedivé teszik a belső teret. Az erdei wellness szállodában 100+1 gyerekbarát szolgáltatást vehető díjmentesen igénybe, kisgyermekes szülőknek szinte nélkülözhetetlenek kellékeket lehet kérni. Néhány ezek közül: babaágy, fürdetőkád, pelenka kuka, pelenkázó, babaponcsó, cumisüveg melegítő, a nagyobbaknak leesésgátló, bili, és természetesen vannak játékok is minden mennyiségben. Így a bőröndbe bőven elég csak a személyes tárgyakat becsomagolni, a többi készen vár bennünket a szobában. 

Oxigén élmény 

Immár hét éve, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát erdei wellness szálloda megnyitotta kapuit az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű falujában, Noszvajon. Minden nap gyerekzsivaj tölti meg a tereket, a folyosókat, a Dínó játszóházat, a Zen Spa wellness részleget, és kihagyhatatlan: animátorok és közös programok színesítik a lurkók és szüleik itt eltöltött perceit. Például az örök kedvenc a babaúszás, de van mini chef, Maminbaba hordozós latin fittness, angol kalauz, csiri-biri torna, kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás is, kézműves foglalkozások, a felnőtteknek pedig gerinctorna, chikung és hangtál meditáció. Ne felejtsétek el a pecséteket összegyűjteni, mert ajándékokra és kedvezményekre válthatjátok őket! Ráadásul Páfrány is itt játszik és bóklászik, a gyerekek kedvence, a hotel barátságos dinója, a legváratlanabb helyeken és időben tűnik fel – az apró vendégek nagy örömére. 

Kalandok minden nap 

Az, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig bababarát szállás, nem üres, elcsépelt kifejezés. Itt igazán öröm a hangos gyermekkacaj, nem jelent gondot az abroszra kent kakaó, itt változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal készülnek. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda a családbarát vakáció szakértője. A 10 éven aluli gyermekek részére all inclusive ellátás jár! Legyenek részesei Oxigén élménynek! 

Sok szeretettel vár Titeket az Oxigén hotel csapata!


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Megköszönjük a megosztásokat!

Kövessétek a Facebook oldalunkatInstagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán