Szponzorált tartalom

Egy ágyban az ellenséggel
Egy ágyban az ellenséggel

Idilli az a kép, ahogy a hálószobánkra gondolunk. Meghitt nyugalom, harmónia, ahol társunkkal kettesben boldogan visszavonulhatunk a hétköznapi őrületből. Vagy mégsem kettesben?

Poratkák millióival vagyunk kénytelenek megosztani otthonainkat, legfőképpen a hálószobánkat. De ezek az apró, mikroszkopikus méretű élőlények nem elégszenek meg azzal, hogy vidáman henteregnek a lakásban fellelhető összes kárpiton, legyen az szőnyeg, kanapé vagy bármilyen más textil. Leginkább kedvenc helyükön, matracainkban, ágyneműinkben dőzsölnek, és vidáman falatoznak.

Megnézem
Bababarát ízig-vérig, egy igazi ékszerdoboz Noszvajon
Bababarát ízig-vérig, egy igazi ékszerdoboz Noszvajon

Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness hotel megnyitotta kapuit vendégei előtt az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a varázslatos Noszvajon.

Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.

Megnézem