Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness hotel megnyitotta kapuit vendégei előtt az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a varázslatos Noszvajon.

Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.Babababarát az elsők között

A négy hektáros park magasodó fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns szálloda pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé. Ismertségét talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmának, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertjének, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinak köszönhette. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált bababarát szállodaként  méltán népszerűvé a gyerkőcök, szülők, és nagyszülők körében, méghozzá nem is akárhogy!
 Egy hely, ahol öröm a hangos gyerekzsivaj

Az, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellness hotel, nem légbőlkapott, elcsépelt kifejezés. Itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó, itt változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várják a gyermekeket.

Persze nem érik be ennyivel. Nem csak jól ismerik, de szem előtt is tartják a különböző korú lurkók és szüleik igényeit. Ezt bizonyítják a szállodában elérhető, kiemelkedő felszereltséggel rendelkező baba-mama szobák, ahol az édesanyák a nap 24 órájában eltölthetnek néhány nyugodt percet a kicsikkel. Ezt támasztja alá a gyermekbarát wellness birodalom, a számtalan játék, a végeláthatatlan mókára csábító kültéri programlehetőségek, a strandröplabda pálya, az óriás sakk, a játszótér, a Páfrány Activity Park.
 A családi pihenés szakértői

Ha lehet tovább fokozni egy hamisítatlan családi nyaralást, akkor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban pontosan tudják, hogyan. Nem csak gyermekekre, de az őket az év minden napján óvó figyelemmel kísérő szülők kikapcsolódására is gondolnak. A szabadtéri lehetőségek, mint a kertben található meditációs pontok, vagy a környéken elérhető túrázási lehetőségek mellett wellness szolgáltatások egész sora biztosítja a szülők gondtalan pihenését a kozmetikai kezelésektől egészen a szauna programokig.
 Még nagyszerűbb élmények Noszvajon

Hat év után, a nyári vakáció idejére elérkezett az idő, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy sor új lehetőséggel biztosítson még több felejthetetlen élményt apró vendégei számára.

A fejlesztések keretében a játszóház 35 m2-rel bővül. A kicsik végre megismerhetik a helyet, ahová Páfrány a sok-sok móka után nyugovóra tér, a játszóház területén ugyanis Páfrány barlangja is helyet kapott, aki végre személyesen is fogadhatja látogatóit.

Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Tini-barlangot ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel. Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozásokon a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészül ki.

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még bababarátabb? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal! A családi nyaralást a gyerkőcök számára hamarosan egy 8 méter hosszú, S kanyart leíró csúszda teszi igazán feledhetetlenné. A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit.

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda valóban a családi pihenés szakértője. IDE kattintva válogathatsz kedvezményes ajánlataik közül, az ALÁBBI linken közvetlenül a kollégákkal is felveheted a kapcsolatot.

Ne feledd! A családi vakáció alatt a szállás minden 10 év aluli gyermek számára díjmentes! Legyetek részesei ti is az Oxigén élménynek!
 


Tetszett a cikk? Hasznosnak találod? Oszd meg, hogy az ismerőseid is olvashassák!

Kövessétek a Facebook oldalunkat, Instagram-ot, csatlakozzatok élménybeszámolókért a zárt FB csoportunkhoz vagy olvasgassatok itt, a Bababarát Szállások weboldalán