Egészség

Hogyan legyek Anyaként is jó NŐ?
Hogyan legyek Anyaként is jó NŐ?

Az addigi életünk gyermekeink megérkezésével teljesen megváltozik. Ami korábban fontos volt, az elveszti a jelentőségét és ez így természetes.

Megnézem
Miért érdemes kisgyermekkel kipróbálni a sószobát, sóhomokozót?
Miért érdemes kisgyermekkel kipróbálni a sószobát, sóhomokozót?

A sóterápia kedvező hatással van a vérkeringésre, az állóképesség és teherbíró képesség is fokozódik, segíti a szervezet öngyógyító képességét. 

A só tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a slejm felszakításásban, regenerálja a nyálkahártyát. Emiatt pozitív hatással van a légúti megbetegedésekre is pl. megfázásra, influenzára, asztmára, kruppra, szénanáthára, arcüreggyulladásra, fülgyulladásra, hörghurutra, légcsőhurutra és egyéb gyulladásos betegségekre.

Megnézem
Egy ágyban az ellenséggel
Egy ágyban az ellenséggel

Idilli az a kép, ahogy a hálószobánkra gondolunk. Meghitt nyugalom, harmónia, ahol társunkkal kettesben boldogan visszavonulhatunk a hétköznapi őrületből. Vagy mégsem kettesben?

Poratkák millióival vagyunk kénytelenek megosztani otthonainkat, legfőképpen a hálószobánkat. De ezek az apró, mikroszkopikus méretű élőlények nem elégszenek meg azzal, hogy vidáman henteregnek a lakásban fellelhető összes kárpiton, legyen az szőnyeg, kanapé vagy bármilyen más textil. Leginkább kedvenc helyükön, matracainkban, ágyneműinkben dőzsölnek, és vidáman falatoznak.

Megnézem